Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

VIDEO | Daniel Paraschiv, dorit de Mircea Lucescu. ”M-am bucurat foarte mult”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 8 feb 2023
mail-share icon Email

Daniel Paraschiv a fost dorit de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Formaţia din Ucraina era dispusă să ofere suma de 1.2 milioane de euro plus procente dintr-un viitor transfer.

Golgheterul celor de la Hermmanstadt s-a declarat bucuros de interesul pentru semnătura sa, dar a declinat totul, din cauza situaţie delicate prin care trece Ucraina, fiind un mediu care nu-i dă siguranţă lui Paraschiv.

”Bineînţeles, când am auzit de interesul lui Dinamo Kiev şi al lui Mircea Lucescu m-am bucurat foarte mult, dar am analizat, nu ştiu care e situaţia acolo şi nu aş vrea să merg să stau eu neliniştit sau familia mea.  Trebuie să mă gândesc şi la oamenii de lângă mine, să le fie şi lor bine, nu doar mie, din punct de vedere sportiv şi financiar.

De aceea a fost o decizie destul de greu de luat. Până acum, m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte şi nu sunt dispus să risc anumite lucruri. E una dintre cele mai mari realizări ale carierei mele, să fiu dorit de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie
”, a spus Paraschiv, pentru Digi Sport.

Aflat la un moment dat în curtea CFR-ului, Paraschiv, care e cotat la 450.000 de euro şi mai are contract cu sibienii până în 2025, a "explodat" sub comanda lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt. A marcat nouă goluri şi a oferit trei pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din SuperLigă.

Daniel Paraschiv s-a format la AFC Harman, iar în carieră a făcut un pas important în 2021, în vară, atunci când a fost transferat de la Viitorul Pandurii la CFR Cluj. A rezistat doar până în vara trecută, când a fost cedat gratis de campioana României la gruparea din Sibiu, după ce iniţial fusese împrumutat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele