Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

VIDEO | Daniel Paraschiv, un tânăr ancorat în realitate: ”1.2 milioane de euro e o sumă mare pentru mine”

Hermannstadt Publicat pe 12 ian 2023
mail-share icon Email

Daniel Paraschiv este, în acest moment, unul dintre cei mai interesanţi jucători de atac din SuperLiga României. În vârstă de 23 de ani, vârful născut la Braşov poate prinde o mutare bună în această iarnă, în afara ţării, însă FC Hermannstadt nu lasă deloc din preţ şi cere o sumă mare, 1.2 milioane de euro.

Cu toate acestea, deşi a marcat des în campionat pentru gruparea sibiană, Paraschiv crede că suma este una piperată şi că aceşti bani sunt mulţi pentru întrecerea internă, mai ales că, până la urmă, nu ar pleca nici de la una dintre cele mai puternice formaţii din SuperLiga României.

Cred că e cam piperat preţul, până la urmă sunt un jucător din campionatul României, nu am demonstrat nimic deocamdată şi cu siguranţă e un preţ cam mare. (N.r. - Dacă i-ar plăcea să joace în Anglia) Cred că orice jucător vrea să evolueze în cel mai puternic campionat din lume”, a spus Daniel Paraschiv.

Daniel Paraschiv, dorit de Hapoel Beer Sheva

Atacantul de 23 de ani legitimat la FC Hermannstadt este dorit, se pare, în Israel, de Hapoel Beer Sheva, informaţie apărută chiar în presa israeliană.

Însă, ”doar” 700.000 de euro oferă Hapoel Beer Sheva, bani cu care FC Hermannstadt, după cum a anunţat într-un comunicat, nu este de acord. Clubul din Sibiu vrea să obţină cel puţin 1.2 milioane de euro, o sumă foarte mare pentru o echipă care nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar.

Aflat la un moment dat în curtea CFR-ului, Paraschiv, care e cotat la 450.000 de euro şi mai are contract cu sibienii până în 2025, a "explodat" sub comanda lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt. A marcat nouă goluri şi a oferit trei pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din SuperLigă.

Daniel Paraschiv s-a format la AFC Harman, iar în carieră a făcut un pas important în 2021, în vară, atunci când a fost transferat de la Viitorul Pandurii la CFR Cluj. A rezistat doar până în vara trecută, când a fost cedat gratis de campioana României la gruparea din Sibiu, după ce iniţial fusese împrumutat.

În acest sezon, Paraschiv a marcat de nouă ori şi a oferit trei pase de gol în 22 de confruntări.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele