Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | David Miculescu, despre transferul la FCSB, după ce Gigi Becali a anunţat că îi va plăti clauza de reziliere.”Şansele sunt mari”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20797176/2/uta-arad-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-11-102-2021-3.jpg

David Miculescu a vorbit despre mutarea la FCSB, după partida pierdută de UTA cu 3-0 în faţa celor de la FC Voluntari. Mijlocaşul de 21 de ani a fost titular în acest meci, dar nu a ieşit cu nimic în evidenţă.

Gigi Becali a dezvăluit că luni va plăti clauza de reziliere a lui Miculescu şi îl va aduce la echipă pentru turul cu Dunajska Streda. Mijlocaşul a declarat că nu a fost informat până în acest moment de plecarea la FCSB, dar îşi doreşte să ajungă la formaţia bucureşteană şi să joace în cupele europene.

”Am văzut şi eu discuţiile, ştirile, dar mie încă nu mi s-a spus nimic oficial, nu mi s-a transmis nimic.

Am văzut şi eu, mi-au spus colegii. Ce pot să vă zic e că UTA nu mi-a spus nimic oficial. Nu pot să vorbesc despre asta. Şansele sunt mari, dar, cât sunt aici, nu vreau să vorbesc despre Steaua (n.r. FCSB).

Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la un nivel înalt, îmi doresc”, a spus David Miculescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele