Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

VIDEO ǀ Dennis Man a marcat pentru Parma în victoria cu Frosinone! Internaţionalul român, la al 3-lea gol în Serie B din sezonul curent

Alte campionate externe Publicat pe 1 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20875444/1/profimedia-0723640474.jpg

Mijlocaşul Dennis Man a marcat un gol pentru Parma în meciul câştigat, scor 2-1, pe teren propriu, cu Frosinone, în etapa VII-a din Serie B.

Man, care a intrat pe teren în minutul 46, a marcat din penalti în minutul 51.

Pentru Parma a mai marcat Tutino (45+2 - penalti), iar pentru Frosinone a înscris Moro, în minutul 81.

La Frosinone, Daniel Boloca a fost integralist, fiind avertizat cu cartonaşul galben în minutul 88.

În urma acestui rezultat, Parma se clasează pe locul 7, cu 12 puncte, la 3 lungimi distanţă de Reggina, Bari şi Brescia, ocupantele primelor 3 poziţii din Serie B.

Este al 3-lea gol în 7 etape pentru Dennis Man în actualul sezon. În stagiunea precedentă, internaţionalul român a marcat de tot atâtea ori în 26 de meciuri. 

mail-share icon Email
viewscnt