Ultima oră
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”
Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc
Fostul rugbist galez Andrew Coombs suferă de demenţă: Diagnosticul a fost sfâşietor, dar a răspuns la multe întrebări Fostul rugbist galez Andrew Coombs suferă de demenţă: Diagnosticul a fost sfâşietor, dar a răspuns la multe întrebări

VIDEO ǀ Dennis Man a marcat pentru Parma în victoria cu Frosinone! Internaţionalul român, la al 3-lea gol în Serie B din sezonul curent

Alte campionate externe Publicat pe 1 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20875444/1/profimedia-0723640474.jpg

Mijlocaşul Dennis Man a marcat un gol pentru Parma în meciul câştigat, scor 2-1, pe teren propriu, cu Frosinone, în etapa VII-a din Serie B.

Man, care a intrat pe teren în minutul 46, a marcat din penalti în minutul 51.

Pentru Parma a mai marcat Tutino (45+2 - penalti), iar pentru Frosinone a înscris Moro, în minutul 81.

La Frosinone, Daniel Boloca a fost integralist, fiind avertizat cu cartonaşul galben în minutul 88.

În urma acestui rezultat, Parma se clasează pe locul 7, cu 12 puncte, la 3 lungimi distanţă de Reggina, Bari şi Brescia, ocupantele primelor 3 poziţii din Serie B.

Este al 3-lea gol în 7 etape pentru Dennis Man în actualul sezon. În stagiunea precedentă, internaţionalul român a marcat de tot atâtea ori în 26 de meciuri. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri