Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

VIDEO ǀ Derby de 1 Mai! Petrolul Ploieşti - CSA Steaua 0-0. Spectacolul din tribune a fost cu mult peste cel din teren

Liga II Publicat pe 1 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20687419/1/ad05yzk1mgq2zjmyyzkyyjk0ztbjmzg3yze5ywnhngy1ma-thumb.jpg

Petrolul Ploieşti şi CSA Steaua au terminat la egalitate, scor 0-0, în cel mai aşteptat meci al etapei din Liga 2. Confruntarea s-a putut vedea în direct pe Prima Sport 1.

Pe ”Ilie Oană” a fost o atmosferă fabuloasă, iar fanii au reuşit să întrerupă partida de câteva ori, datorită torţelor, petardelor şi a diverselor obiecte folosite pentru coregrafie.

La capitolul fotbal, situaţia nu a fost la fel de spectaculoasă, CSA a început mai bine, fără însă a crea ceva notabil, treptat gazdele au venit la trenă, dar nu s-au lipit, jocul fiind mai degrabă unul de tatonare.

Momentul psihologic a fost în minutul 78, când căpitanul celor de la Petrolul, Valentin Ţicu a fost eliminat, pentru un fault stupid la mijlocul terenului, dar chiar şi aşa, ocaziile nu s-au înmulţit.

Petrolul este lider în clasament, cu 58 de puncte, urmată de Hermannstadt – 56 şi U. Cluj – 54. Pe locul patru este CSA Steaua – 46, pe cinci Concordia – 40 şi pe şase Unirea Slobozia – 39.

 

VIDEO ǀ Derby de 1 Mai! Petrolul Ploieşti - CSA Steaua 0-0, în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Petrolul: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, Meijers, Huja, Ţicu (cpt.) – Cebotaru, Seto – M. Bratu, Tucaliuc, Cioiu – Măzărache
  • CSA Steaua: H. Iancu (cpt.) – D. Oroian, Walace, Beţa, Al. Zaharia – Val. Bărbulescu, Şt. Pacionel – Ad. Popa, Enceanu, Em. Pacionel – Chipirliu

Minutul 90+6: Final de partidă! Confruntarea se termină indecis, 0-0.

Minutul 80: Mai sunt 10 minute din timpul regulamentar. Jocul este încâlcit, ambele formaţii preferând să se tatoneze, în timp ce fanii fac spectacol în tribune.

Minutul 78: Ţicu căpitanul Petrolului comite un fault complet aiurea aproape de mijlocul terenului, la o fază ce nu anunţat mare pericol şi vede al doilea cartonaş galben. Pe fondul unei uşoare dominaţii, Petrolul este nevoită să termine partida cu un om în minus.

Minutul 58: O desincronizare în defensiva celor de la CSA putea duce la deschiderea scorului. Jarovic deviează la marginea careului, de unde Seto avansează în viteză şi şutează peste poartă din 15 metri.

Minutul 31: Partida este întreruptă din cauza torţelor şi petardelor aruncate de fanii din peluza celor de la Petrolul. În spatele porţii lui Avram s-a format un nor de fum. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Minutul 26: Pe fondul unui joc mai consistent al celor de la CSA, Petrolul dă replica şi e foarte aproape de a marca. Cioiu trimite la bataie din banda stângă, Cebotaru se desprinde din marcaj reia cu latul din 6 metri în portarul Iancu, care respinge în corner.

Minutul 18: Prima şansă bună a partidei. Probleme în flancul drept al celor de la Petrolul. Mingea îi revine lui Chipirliu care de la marginea careului, din poziţie bună trage defectuos, iar execuţia nu prinde cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida! Atmosferă de zile mari pe ”Ilie Oană”. Arena din Ploieşti este aproape plină, la meci au făcut deplasarea aproximativ 1.000 de fani ai celor de la CSA.

-------------------------------------------

De 1 Mai, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro, Petrolul va înfrunta un adversar mai mult decât dificil: CSA Steaua. Partida din etapa a 7-a a play-off-ului se va desfăşura de la ora 14:30 şi va fi redată în regim live video de către site-ul www.primasport.ro.

”Militarii” speră să obţină dreptul de promovare la TAS, în contextul în care Legea Sportului le interzice echipelor finanţate exclusiv din bani publici să joace fotbal la nivel profesionist, deci, implicit, blochează accesul CSA Steaua în Casa Liga 1. Altfel, pe plan sportiv, formaţia bucureşteană se descurcă excelent pentru o nou-promovată. Are, în momentul de faţă, de pe locul 4 un avans de 5 puncte faţă de Concordia Chiajna (40 de puncte) şi are şanse foarte mari să termine pe loc de baraj. În cele 6 partide disputate, CSA Steaua a obţinut două victorii, două egaluri şi a pierdut de tot atâtea ori, fix ca adversara Petrolul.

Mai mult decât atât, în meciul tur din play-off, ”roş-albaştrii” s-au impus în faţa ”lupilor galbeni” pe Ghencea cu 2-1. În timpul sezonului regular, Petrolul a învins la Ploieşti cu 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele