Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Dică ridică Mioveniul. ”Sunt un antrenor căruia îi place disciplina şi munca”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20990631/2/dica.png

CS Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a. Nicolae Dică a adus piteştenilor prima victorie după patru luni şi jumătate.

Bogdan Rusu a deschis scorul la Mioveni, în minutul 10, trimiţând în plasă cu un şut puternic o minge deviată.

Dică a declarat la finalul partidei că este o victorie foarte importantă pentru cei de la Mioveni şi a ţinut să puncteze că a venit la ultima clasată din Superliga cu ambiţii mari.

”Am obţinut o victorie mare pentru moralul băieţilor, Am început jocul foarte bine, am avut o posesie bună şi nu le-am dat prea multe şanse. Şi a doua repriză am făcut un joc consistent, dar am făcut şi un pas înapoi pentru că aveam avantaj. Chiar sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor şi de lupta pe care au dat-o în această seară.

Dacă am venit aici înseamnă că am încredere în jucători şi în ce vreau să fac aici. Încercăm să dăm totul şi să obţinem cât mai multe puncte. Am arătat că suntem nu o echipă slabă, că suntem o echipă ok şi că vom da totul. Îmi mai doresc un jucător, spre să îl aducem în următoarele zile, este fundaş stânga.

(n.r. Bogdan Rusu) Este un jucător important pentru echipă şi a arătat că este bun, îi dau încredere totală şi spre să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul.

Sunt un antrenor căruia îi place disciplina şi munca, aşa sunt eu şi asta le voi transmite şi jucătorilor”,
a spus Dică, după primul meci oficial ca antrenor la Mioveni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele