Ultima oră
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea
Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma

VIDEO | Dinamo - FC Argeş, decis de o eroare de arbitraj. Verdict clar de la Cristi Balaj: "Lovitură de pedeapsă acordată eronat"

Superliga Publicat pe 16 mar 2021
mail-share icon Email



Arbitrul Ionuţ Coza (41 de ani) a comis o mare eroare în minutul 83 al meciului Dinamo - FC Argeş 1-2, în care a dictat penalty la o fază la care Ionuţ Şerban l-a călcat pe Vlad Achim, apoi a căzut în cadeul gazdelor.

 
Reluările TV au arătat că Achim nu a avut nicio intenţie să-şi blocheze adversarul, ba chiar a încercat să-şi oprească piciorul pe care-l ducea spre direcţia de alergare a lui Şerban. În schimb, mijlocaşul lui Dinamo a fost cel călcat. Iar Cristi Balaj consideră că arbitrul de centru nu a luat decizia corectă:
 
"La Puljic nu a fost, iar atacantul îl calcă pe Achim. Nu-i face nimic Achim, îl calcă pe Achim, după care cade. La Puljic, nu, nu e. Cade teatral. Achim cade de durere. Mi s-a părut că nu e penalty, nu ştiam de ce, apoi m-am uitat atent şi am văzut că e o lovitură de pedeapă acordată eronat", a declarat Balaj, la Telekom Sport.
 
Verdictul lui Balaj e susţinut şi de fostul atacant Robert Niţă:
 
"Am văzut faza. Prima dată e fault în atac. Asta e părerea mea. În primă fază e fault în atac. Am văzut în timpul meciului. Atacantul îl calcă pe jucătorul lui Dinamo!
 
În prima fază e fault în atac! În loc să dai fault în atac, dai penalty şi se dă gol. Eu ar trebui să fiu de partea atacanţilor, dar faza e clară", a punctat şi fostul campion al României cu Rapid, pentru GSP.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele