Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | Dinamo - Gloria Buzău 1-1. ”Câinii” au reuşit doar egalul în prima etapă a play-off-uluii Ligii 2

Liga II Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21062241/1/dinamo-bucuresti-politehnica-timisoara-liga-2-12-03-2023.jpg

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Gloria Buzău, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a.

Pentru Dinamo a marcat Bani (45), iar pentru Buzău a înscris Boiciuc (41).

În primul meci al etapei, Steaua a învins Unirea Dej, scor 3-0.

Al treilea meci din play-off, Oţelul - Poli Iaşi, se dispută de la ora 14.15.

Dinamo - Gloria Buzău 1-1 (Bani A. 45' / Boiciuc A. 41')

Echipele de start:

  • Dinamo (4-1-4-1): Dujmovic - Bena, Giafer, Patriche (cpt.), Amzăr - Larrucea - Irimia, N. Roşu, Iglesias, Bani - Ţîră
  • Rezerve: Oncescu - Moura, I. Roşu, Demici, V. Borcea, Al. Pop, Delciu, A. Florescu, Ghezali
  •  
  • Gloria Buzău (4-2-3-1): R. Stoian (cpt.) - Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu - Gaitan, Trebotic - Dr. Lazăr, Greu, Angelov - Boiciuc
  • Rezerve: D. Rusu - Sampaio, Cârstocea, V. Munteanu, Şuteu, Godwin, Marku, V. Alexandru, A. Pandele

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 62: Loveşte şi Dinamo bara! Alexandru Pop a primit excelent în careu, dar lovitura lui de cap se duce în bară şi ajunge în cele din urmă în braţele lui Stoian.

Min. 56: Gloria Buzău a lovit bara! Boiciuc s-a desprins uşor de apărătorii lui Dinamo, dar şutul lui la colţul lung loveşte bara.

Min. 49: Putea fi eliminare la Gloria Buzău! Oteliţă are o intrare la limită asupra lui Amzar, dar centralul i-a acordat doar cartonaş galben jucătorului buzoienilor.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 45: GOOOL marcat de Dinamo! Ahmed Bani primeşte mingea în careu şi îl execută pe Stoian cu un şut superb.

Min. 41: GOOOL marcat de Gloria Buzău! Dragoş Lazăr îi trimite în partea dreaptă lui Boiciuc, care se distrează în careului lui Dinamo şi deschide scorul.

Min. 24: Ocazie mare pentru Dinamo! Dani Iglesias îl găseşte excelent pe Roşu, dar acesta nu reuşeşte să cadreze balonul pe spaţiul porţii dintr-o poziţie bună.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dinamo începe aventura în play-off-ul Ligii 2 după ce a tremurat serios în ultima rundă a campionatului regulat, când a remizat cu Poli Timişoara. ”Câinii” au ca obiectiv revenirea în Superligă încă din primul sezon. ”Alb-roşii” nu sperau să ajungă în primele şase echipe din Liga 2, după începutul slab şi problemele de lor pe care le-au avut, dar acum îşi joacă şansa.

De cealaltă parte Gloria Buzău a fost altă echipă care a tremurat până în ultimul minut, dar egalul din deplasarea de la Baia Mare i-a adus până la urmă în play-off. Buzoienii au câştigat în faţa lui Dinamo în sezonul regulat cu scorul de 2-1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele