Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

VIDEO | Dinamo - Petrolul 1-1. ”Derby-ul” s-a decis în urma a doua greşeli incredibile

Superliga Publicat pe 26 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21292159/5/dinamo-bucuresti-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-26-08-2023.jpg

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Ambele goluri ale partidei au fost marcate în urma unor gafe ale apărătorilor celor două echipe.

Meciul a început cu accidentarea lui Cristian Costin, care însă s-a restabilit şi a revenit pe teren. În minutul 13 meciul a fost întrerupt pentru două minute, din cauza fumului degajat de efectele pirotehnice ale galeriei oaspeţilor. Goncalo Gregorio a profitat în minutul 22 de o gafă a lui Doua, care a respins cu pieptul la centrarea lui De Moura, şi a deschis scorul pentru Dinamo. Ploieştenii au egalat după o gafă a apărării dinamoviste. Ilic a cerut mingea de la portarul Golubovic, însă a fost deposedat de Seto, a urmat o pasă în careu pentru Jair, care a prelungit până la Zoran Petrovic şi acesta a înscris, în minutul 37.

Ultima fază importantă a meciului s-a derulat în minutul 86, când Mihai Roman a trimis balonul în transversală, cu o lovitură de cap. S-a încheiat 1-1 şi Petrolul este pe locul 4, cu 12 puncte, iar Dinamo se află pe locul 8, cu 8 puncte.

Dinamo - Petrolul 1-1 (Gregorio G. 21' / Petrovic Z. 37'), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Echipele de start:

  • Dinamo: A. Golubovic - Patriche, Q. Bena, Homawoo - G. De Moura, A. Bani, C. Ilic, Amzăr - Cr. Costin, Gregorio, D. Politic
  • Rezerve: Dujmovic - I. Roşu, Ţîră, G. Creţu, V. Borcea, Abdallah, Giafer, R. Grigore, Ghezali
  •  
  • Petrolul: Zima - Papp, Meijers, Ţicu - Doua, Hanca, Seto, Jair, Musi - Z. Petrovic, G. Grozav
  • Rezerve: Eşanu - M. Roman, Garutti, P. Justiniano, L. Dumitriu, Purtic, Diomande, I. Răducan, M. Constantinescu

Min. 90+5: Final de meci! 

Min. 86: Bară Petrolul! Ţicu centrează excelent de pe partea stângă, iar Roman trimite în bara transversală.

Min. 66: Ocazie pentru Petrolul! Musi a scăpat în partea dreaptă şi a trimis un şut la colţul scurt, dar efortul lui a fost parat de Golubovic.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+9: Final de primă repriză!

Min. 37: GOOOL marcat de Petrolul! Ilic a gafat inexplicabil şi le-a oferit mingea ”lupilor” într-o zonă periculoasă, iar Jair l-a servit pe Petrovic pentru golul de 1-1.

Min. 23: Ocazie mare pentru Dinamo! Politic îi pasează lui Cristi Costin în partea dreaptă, iar acesta şutează în forţă. Execuţia sa este respinsă de portarul Petrolului.

Min. 21: GOOOL marcat de Dinamo! Doua a greşit incredibil în careu, iar Gregorio a profitat şi a deschis scorul cu o execuţie simplă.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

După ce ambele echipe au pierdut toate meciurile disputate în primele trei etape, Dinamo şi Petrolul pare că şi-au revenit şi trec prin momente foarte bune.

Dinamo a acumulat şapte puncte în ultimele trei etape, în vreme ce prahovenii au maximul de puncte în tot atâtea etape.

Acesta este primul meci oficial dintre cele două echipe după opt ani. În ultima întâlnire oficială directă, Dinamo s-a impus cu 1-2 la Ploieşti, în 2015.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele