Ultima oră
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”
A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare
Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America Ronaldinho este dezamăgit de naţionala Braziliei şi anunţă că nu va urmări meciurile de la Copa America
EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează” EXCLUSIV VIDEO | Observaţia importantă făcută înaintea debutului la EURO 2024 a României. „Pe noi asta de avantajează”
Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal Scorul primul amical al Petrolului cu noua conducere! Cum s-au descurcat ploieştenii sub comanda lui Mehmet Topal

VIDEO | Dinamo - UTA Arad 2-0. ”Câinii” se salvează în ultimul ceas! Pică în Liga 2 Voluntari şi FCU Craiova

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21587093/2/dinamo-bucuresti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-12-05-2024.jpg

Dinamo a înscris în minutul 14, când Amzăr a centrat excelent şi Abdallah, jucătorul căruia i s-a redus suspendarea, a marcat al cincilea gol stagional pentru Dinamo.

După numai patru minute Patriche a reluat din careu în plasă, după un corner executat de Amzăr. Din minutul 10 arădenii au rămas în zece, după eliminarea lui Ezekiel, iar pe final de meci a fost eliminat şi dinamovistul Patriche, dar Dinamo a marcat şi va merge la baraj.

VIDEO | Dinamo - UTA Arad 2-0 (Abdallah 15, Patriche 18), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Dinamo: Golubovic - De Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr - Milanovc, Gnahore, Pavicic - A. Bani, Abdallah, Politic
  • UTA: Kucher - Căpuşă, Conte, Stolnik, Trif - Micovschi, Mihai, Vulturar - Ezekiel, Luckassen, Omondi

Minutul 90+4: Final de meci! Dinamo bate cu 2-0.

Minutul 89: Patriche vede şi el cartonaşul roşu!

Minutul 61: Gazdele îşi asigură liniştea! Ezekiel vede al doilea cartonaş galben şi e eliminat.

Minutul 45+2: Pauză! Dinamo conduce cu 2-0.

Minutul 18: GOL Dinamo! După un corner, Patriche păcăleşte defensiva.

Minutul 15: GOL Dinamo! Kucher iese greşit pe o centrare, iar Abdallah reia de lângă Stolnic.

Minutul 7: Kucher iese bine şi îl blochează în careu pe Abdallah.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------

Dinamo este obligat să câştige pentru a avea şanse să scape de retrogradarea directă. Trupa antrenată de Kopic se află pe locul 15, cu 22 de puncte, la două puncte de Poli Iaşi şi Voluntari, care se află pe locurile de baraj.

De partea cealaltă, UTA este deja matematic noua campioană a play-out-ului. Arădenii au pierdut un singur meci după finalul sezonului regular, cu Hermannstadt, scor 3-1.

În această stagiune, UTA şi Dinamo şi-au împărţit punctele în partidele directe, fiecare impunându-se acasă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele