Ultima oră
Super-bogaţii cheltuiesc până la 500.000 de dolari pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Super-bogaţii cheltuiesc până la 500.000 de dolari pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris

VIDEO | Dramatic! Poli Iaşi se salvează cu un gol din penalty, în minutul 90+3, şi trimite Sepsi la barajul cu Mioveni!

Superliga Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19442486/1/hi.jpg


Plecată pe drumul Iaşi - Sibiu cu obiectivul de a nu pierde meciul, rezultat care-i asigura salvarea matematică de la retrogradare, Poli Iaşi a terminat la egalitate cu Hermannstadt, 2-2, şi s+a salvat dramatic, graţie unui penalty transformat de Andrei Cristea în minutul 90+3.
 
Startul de meci a fost foarte slab pentru elevii lui Mircea Rednic, iar minutul şapte a venit cu deschiderea de scor a lui Stoica, de la colţul scurt, după un corner.

Dar avantajul sibienilor a durat puţin, până în minutul 18, când Omoh a găsit o pasă excelentă pentru Luckassen, iar olandezul a găsit finalizarea potrivită, pe lângă Figueiredo, pentru a restabili egalitatea. 1-1 la pauză, rezultat suficient pentru Rednic şi ai lui.

Dâlbea a dat emoţii, Cristea le-a risipit

Lucrurile păreau că merg bine pentru ieşeni, mai ales că Hermannstadt nu a avut mari ocazii în repriza a doua, dar lovitura de teatru a fost dată în minutul 79, când Dâlbea a scăpat din marcajul apărătorilor moldoveni, a apărut la bara a doua, a reluat cu capul, iar Axinte nu a mai avut ce face. Cum Sepsi îşi vedea liniştită de treabă la Sfântu Gheorghe şi conducea cu 1-0 în partida cu Academica Clinceni, lui Poli nu-i rămânea decât varianta unui gol izbăvitor, care să o readucă pe poziţia care o salva matematic de la retrogradare.11 minute de speranţe transformate în realitate în al treilea minut de prelungire, când Luckassen a fost tras în careu de Luchin, iar Cristea a marcat, din penalty, golul care o menţine pe Iaşi în prima ligă şi o trimite pe Sepsi la barajul cu CS Mioveni, de pe 9 şi 12 august.









Clasamentul final al play-out-ului.

  • 1. Hermannstadt 1.83
  • 2. Viitorul 1.64
  • 3. Academica Clinceni 1.5
  • 4. FC Voluntari 1.5
  • 5. Poli Iaşi 1.35 (salvată)
  • 6. Sepsi 1.30 (baraj)
  • 7. Dinamo 0.88 (retrogradată)
  • 8. Chindia 0.83 (retrogradată)

FOTO: Sport Pictures

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele