Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Edi Iordănescu rămâne la echipa naţională! Anunţul lui Răzvan Burleanu

Echipa nationala Publicat pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

Federaţia Română de Fotbal a reacţionat în urma rezultatelor foarte slabe înregistrate de naţionala României în debutul în Nations League, în care a bifat o singură victorie şi trei înfrângeri. Forul i-a făcut analiza lui Edi Iordănescu şi a decis, momentan, să continue colaborarea cu el.

  • Meciurile României din Nations League se văd pe Prima TV! Pe Prima Sport sunt cele mai importante confruntări ale competiţiei.

Selecţionerul e clar sub o presiune, lucru lăsat de înţeles din comunicatul emis de Federaţia Română de Fotbal, care denotă supărarea după rezultatele cu naţionale, teoretic, undeva la nivelul nostru.

Mesajul FRF a venit chiar prin vocea preşedintelui Răzvan Burleanu:

Federaţia Română de Fotbal a respectat toate contractele pe care le-a avut cu selecţionerii Echipei Naţionale şi toate deciziile au fost luate în urma unor analize ample la nivelul Comisiei Tehnice a FRF. Traversăm unul dintre cele mai dificile momente din ultimii 10 ani, la nivelul primei reprezentative. 

Nu putem accepta mediocritatea în teren, niciodată nu se va întâmpla acest lucru. Ne-am aşteptat şi ne-am dorit rezultate mult mai rapide în urma performanţelor jucătorilor de U21 din 2019 şi din 2021 sau să continuăm succesul calificării la EURO 2016. Din păcate, aceste meciuri au arătat nivelul nostru de astăzi şi că suntem departe de ţinta stabilită. 

Dar ştim totodată că cei mai mulţi dintre jucători îşi doresc să facă performanţă în tricoul echipei naţionale şi să aducă bucurii suporterilor noştri, alături de staff-ul tehnic. Am avut o discuţie cu Edward Iordănescu şi am decis să continuăm colaborarea. Cred cu tărie că Echipa Naţională trebuie să fie pentru orice fotbalist român apogeul profesional, să fie întotdeauna o prioritate pentru el! 

Cu mult mai multă muncă şi sacrificii vom putea să construim din nou o echipă cu şanse reale de calificare la turneele finale”.

România a finalizat acţiunea din iunie cu 0-3 în partida cu Muntenegru 

Naţionala de fotbal a României ne-a mai oferit o seară de coşmar. Formaţia pregătită de Edi Iordănescu a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 0-3, în faţa celor din Muntenegru, care a reuşit să se impună şi în tur, cu 2-0. Partidele s-au putut urmări în direct pe Prima TV.

”Tricolorii” au început curajos, dar au fost singurele licăriri. Mugosa, atacantul lui Incheon (Coreea de Sud) a făcut recital şi a marcat un ”hattrick” în poarta lui Niţă, care nu a mai reuşit să ne salveze, la fel cum a făcut-o de atâtea ori. Mingile pe sus au fost toate ale adversarilor, iar ai noştri păreau spectatori în multe situaţii.

  • Meciurile din UEFA Nations League se văd pe canalele Prima Sport şi pe www.primaplay.ro

În celălalt meci al grupei, Bosnia Herţegovina a învins Finlanda, scor 3-2.

În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte,  şi Finlanda, cu 4 puncte.

În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.

Iată ce spunea Edi Iordănescu după eşecul cu Muntenegru din Giuleşti:

” (n.r. dacă îşi reproşează ceva) Responsabilitatea este a mea. Atât am putut astăzi, atât am putut să alergăm. Recunosc, nu am vrut să dau mesaje greşite până acum. Ne-au lipsit jucători faţă de trecut, Ianis Hagi, Nicolae Stanciu, Denis Man.

 

(n.r. despre demisie) Eu tot timpul am pus pe primul loc interesul României. Nu iau decizii la cald. Zilele viitaore voi face o analiză. Este frustrant şi pentru mine. Ştiam unde vin, timp nu există aici. Realitatea este că s-au strâns multe frustrări, adversităţi din trecut. Şi e greu să construieşi pe acest fond”.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri