Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Elias Charalambous a recunoscut superioritatea Farului şi le-a cerut scuze fanilor FCSB

FCSB Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21131693/1/screenshot-198.png

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a recunoscut superioritatea noii campioane a României, Farul Constanţa, la capătul partidei care a decis câştigătoarea titlului.

Tehnicianul ”roş-albaştrilor” le-a prezentat scuze suporterilor care au făcut deplasarea la Ovidiu şi au sfârşit a fi dezamăgiţi atât de rezultatul final, cât şi de prestaţia echipei lor de suflet.

Discursul de bun-simţ al lui Charalambous

”Am jucat multe mingi lungi, adversarul a fost mai bun. Nu am fost cei care trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului. Pe de altă parte, dacă mă uit la ultimele meciuri ale echipei nu pot spune nimic rău despre jucători.

Am fost foarte aproape să luptăm până la ultima etapă, dar nu am arătat ce trebuia să arătăm azi. Farul a fost mai bună în repriza a doua, a meritat victoria. A fost important golul marcat de Farul înaintea pauzei – pentru noi a picat foarte prost. Îi felicit pe cei de la Farul şi pe antrenor. 

În repriza a doua n-am jucat bine – era cel mai important meci al nostru dar nu l-am abordat bine. Îmi pare rău pentru suporteri că au venit aici şi am pierdut – vreau să le cer scuze”, a declarat Elias Charalambous, la finalul meciului care a consemnat pierderea titlului de către FCSB.

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele