Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | Eugen Beza e sincer după victoria de la Arad. "Am avut şi noroc. E o victorie mare pentru o echipă mică"

Hermannstadt Publicat de Andrei Ionascu pe 23 apr 2021
mail-share icon Email

FC Hermannstadt a câştigat meciul de la Arad, cu UTA, scor 1-0, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Antrenorul echipei sibiene, Eugen Beza, a declarat că este o victorie norocoasă la Arad.

Petrişor Petrescu a înscris pentru echipa din Sibiu, în minutul 50, cu o execuţie cvasi-imposibilă, fiind aproape paralel cu linia porţii.

UTA a avut o posesie superioară, dar raportul şuturilor pe poartă a fost 4-2 pentru Hermannstadt.

"E o victorie mare pentru noi, o victorie mare pentru o echipă mică. Cred că astăzi diferenţa a fost făcută prin atitudinea băieţilor, care a fost la înălţime. Ştiam că UTA are anumite probleme pe faza de construcţie şi le-am cedat posesia, am fost reactivi. Cred că am avut şi noroc.

Am spus încă de la început că avem un lot bun, cu jucători de valoare, doar că e foarte greu de gestionat. Sunt mulţi jucători străini, cu o diversificare de culturi, e foarte greu să înţelegi jucătorii, să formezi un grup. Acest lot a suferit permanent modificări din vară. Astăzi am găsit formula bună.

Facem greşeli la fiecare meci, eu ca antrenor fac greşeli. Dar vedem că în fiecare meci am avut momente psihologice şi de obicei s-au tranşat în favoarea adversarului. Am mers pe aceeaşi linie de apărare, linia care a greşit decisiv cu Astra. La fiecare meci, avem planul nostru. Când se respectă în totalitate, avem şanse mari de reuşită", a spus Eugen Beza.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20135837/3/cip-1347.jpg

Clasament Liga 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20135837/2/clasament-uta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele