Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun
VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League
Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma
Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord
La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin
VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren

VIDEO ǀ Eugen Neagoe, aproape de o criză de nervi! Antrenorul Universităţii Craiova aduce acuzaţii grave către FCSB: ”Eu sunt prea mic! Nici Băsescu nu a avut aşa campanie!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 1 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21111011/1/universitatea-craiova-fcsb-play-off-superliga-superbet-30-04-2023-1.jpg

Eugen Neagoe, antrenorul Universităţii Craiova, s-a arătat extrem de nemulţumit de arbitrajul de la meciul pierdut pe teren propriu în faţa celor de la FCSB.

Tehnicianul oltenilor a reclamat că Andrea Compagno, golgheterul Superligii, trebuia să primească de la Istvan Kovacs cartonaşul roşu.

În plus, Neagoe a spus că FCSB a pus presiune pe arbitri după partida cu Rapid şi că nici fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, nu a avut o asemenea campanie de promovare.

Răbufnirea lui Eugen Neagoe

”La 0-0 ai bară, cred că dacă reuşeam să marcăm din penalty puteam să câştigăm meciul. Cei de la FCSB au tras de timp încă din minutul 50. Chiar este jenant tot ce s-a întâmplat în săptămâna premergătoare jocului, nici Băsescu nu avea aşa campanie.

Cred că Compagno merita al doilea cartonaş galben şi pe cel roşu. Dar ăsta este, trebuie să facem gură, să ţipăm. 30 de mii de oameni în tribună, ar fi fost altfel meciul cu ei în 10 oameni şi în 11 au avut doar două şuturi pe poartă.

(n.r.- arbitrajul a fost influenţat?) Normal, când se vorbeşte o săptămână de acest meci. Tot respectul pentru Istvan Kovacs, poate cel mai valoros arbitru, dar nu am vorbit de el, am spus doar de tot ce s-a întâmplat. Trebuia avertizat portarul din minutul 50, de atunci se muta dintr-o parte a careului în cealaltă. Au marcat două goluri dintr-un şut.

V-am spus, am jucat fotbal, am încercat, dar din păcate nu am reuşit. Am ieşit din lupta pentru titlu, avem doar şanse matematice. Îmi doresc de acum doar ca băieţii să fie sănătoşi. Nu putem să schimbăm nimic, sunt prea mic. Nu sunt venit aşa, mi-aş dori ca etapa viitoare la Cluj să avem şi noi acelaşi arbitraj pe care l-au avut adversarii în această seară. Compagno trebuia eliminat. Creţu la Sepsi a luat roşu, nu am comentat. Luaţi câte faulturi au făcut, la fiecare fază era fault, asta e realitatea. Eu nu pot, sunt prea mic, dacă mai scoteam două cuvinte mă şi suspendau.

Sunt afectaţi, dar le-am spus să ridice capul şi să facem tot ce depinde de noi să câştigăm. Se poate acum să urcăm în clasament. Toţi jucătorii mari ratează penalty.

Nu pot să vorbesc prea mult, este nedrept, dar nu pot să mai schimb nimic acum. Au avut noroc, cred că au recunoscut şi cei de la FCSB asta!”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul jocului. 

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. Golurile au fost marcate de către Koljic (90'+4, p.) pentru olteni şi de către Compagno (44') şi Sorescu (84') pentru bucureşteni.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri