adplus-dvertising
Ultima oră
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus
Andrei Coubiş i-a dat ignore lui Emil Săndoi. ”Mi-e greu să comentez alegerea lui” Andrei Coubiş i-a dat ignore lui Emil Săndoi. ”Mi-e greu să comentez alegerea lui”

VIDEO | Eugen Neagoe i-a dat replica lui Laszlo Balint. ”Hai să fim serioşi. Să mergem la alt sport!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

U. Craiova s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la UTA, după ce a fost condusă la pauză cu 1-0. Oltenii au revenit în repriza a doua graţie reuşitelor lui Markovic şi Koljic şi au urcat pe poziţia a patra în Superliga.

Eugen Neagoe a fost vizibil deranjat de declaraţiile lui Balint de după meci, referitoare la stilul dur de joc al ”Bătrânei Doamne”. Dacă tehnicianul celor de la UTA e de părere că jocul echipei sale este unul ”bărbătesc”, Neagoe are cu totul altă opinie.

”Nu am revăzut nicio fază, sincer. Greşeli s-au mai făcut de-a lungul timpului. Hai să fim serioşi. Ce antrenează? Durităţi? Am spus că nu pot să comentez acea fază, dar, ca joc, ce? Jucătorii ştiau, le spun de trei zile că UTA joacă foarte dur, asta s-a întâmplat.

Şi etapa trecută, cei de la FCSB s-au plâns de durităţi şi cred că au dreptate. UTA joacă foarte dur. Atunci, să mergem la alt sport, să lăsăm să lovească, să dea cu pumnul

Jucătorii au dat dovadă de mare caracter. Andrei Ivan a fost foarte răcit, acum două zile nici n-a ieşit din cameră. Nici nu ştiu cum a jucat astăzi. Alex Mateiu, la fel. Creţu nici el nu e 100%, are probleme.

Ştiam că ne vor pune probleme la fazele fixe, ştiam că sunt o echipă periculoasă pe contraatac. De-asta am făcut şi schimbarea. Raul Silva făcuse un joc bun, dar am vrut să forţez, să marcăm goluri. L-am tras pe Screciu acolo.

Băieţii şi-au făcut treaba, merită felicitaţi”, a transmis Eugen Neagoe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri