Ultima oră
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025

VIDEO | Eurogolul lui Sefer a decis meciul dintre Rapid Bucureşti şi ASU Poli Timişoara. Giuleştenii sunt cu un picior în Liga 1

Liga II Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20184354/14/rps9008.jpg

Rapid a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, ASU Politehnica Timişoara, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 2.

Golul a fost marcat de Sefer, în minutul 65.

În minutul 17, de la oaspeţi a fost eliminat Bocşan, iar două minute mai târziu Hlistei, de la Rapid, a ratat un penalti.

FC Rapid ocupă locul 2 în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce ASU Poli este pe 5, cu 39 de puncte. Lider este FC U Craiova 1948, care are 50 de puncte.

Rapid - ASU Poli 1-0 (Sefer 65)

Echipele de start:

  • Rapid: Moldovan - Jorza, Nastos, Dandea, Goge - Barbu, Costin - Sefer, Ilie, Hlistei - Ad. Bălan
  • ASU Poli: Păduraru - Jurj, Bocşan,  Scutaru, Pamfile - Radu, Coadă, Codrea, Ivanovici - Axente, Munteanu

Min. 90 + 5: Fluier final! Rapid învinge cu 1-0 ASU Poli Timişoara, graţie superexecuţiei lui Antonio Sefer! 

Min. 65: GOL Rapid! Antonio Sefer deschide scorul cu un şut superb, aproape de pe loc, de la distanţă. În ciuda plonjonului şi a evoluţiei bune din această partidă, portarul Păduraru nu a putut face nimic.

  

Min. 53: Ocazie Rapid! Antonio Sefer execută o lovitură liberă periculos. 

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 40 + 5: La pauză Rapid - ASU Poli este 0-0.

Min. 42: Posibil henţ nesancţionat la ASU Poli Timişoara!

Min. 37: Rapid cere penalty!

Min. 21: Ocazie ASU Poli! Munteanu scapă singur cu Moldovan, încearcă să îi strecoare balonul portarului Rapidului printre picioare, dar nu reuşeşte. Poli a fost aproape să deschidă scroul în inferioritate numerică.

Min. 20: Ocazie Rapid! George Păduraru are o nouă paradă, de data aceasta cu piciorul, la reluarea cu capul a lui Adrian Bălan.

Min. 19: Penalty ratat de Rapid! Golgheterul Cătălin Hîlstei nu îl poate învinge pe portarul Păduraru, care ghiceşte colţul şi respinge, iar tabela rămâne intactă.

Min. 17: Penalty pentru Rapid! Cristian Bocşan (ASU Poli Timişoara) vede al doilea cartonaş galben pentru un henţ.

Min. 13: Ocazie pentru ASU Poli! 

Min. 11: Ocazie pentru Rapid!

Min. 1: A început meciul! 


Rapid Bucureşti şi ASU Poli Timişoara se înfruntă în această seară, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 2. În cazul unui succes, Rapid se poate distanţa decisiv de CS Mioveni, echipa de pe locul trei.

Şi ASU Poli Timişoara are o miză – un loc de baraj pentru promovarea în Liga 1. Echipa pregătită de către Dan Alexa are două victorii consecutive în play-off (2-1 cu Dunărea Călăraşi şi 2-1 cu FC U Craiova).

Rapid vine după eşecul neaşteptat cu Dunărea Călăraşi, scor 2-3.

În prima confruntare din play-off, Rapid s-a impus la Timişoara cu 2-1. Şi în sezonul regulat a câştigat Rapid la Timişoara, scor 2-0.

Echipele probabile:

Rapid: H. Moldovan – Goge, Dandea (cpt.), Nastos, Finica – Bg. Barbu, R. Costin – Sefer, R. Ilie, Hlistei – Ad. Bălan.

ASU Poli: Păduraru – C. Jurj, Bocşan, Scutaru (cpt.), Pamfile – D. Radu, Codrea, Coadă, P. Ivanovici – Axente, Al. Munteanu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20184354/2/clasament-rapid.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele