Ultima oră
VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final
VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”
E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB” E gata! Louis Munteanu a anunţat unde vrea să joace din sezonul următor. ”Nu ştiu nimic despre interesul celor de la FCSB”
VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova VIDEO | ”Vor veni jucători noi”. Costel Gâlcă anunţă transferuri importante la Universitatea Craiova

VIDEO EXCLUSIV | ”A fost un dezastru! A greşit mai tot timpul”. Fotbalistul luat în colimator, după FC Argeş - FCSB

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21034191/1/fc-arges-fcsb-superliga-superbet-26-02-2023-1.jpg

FCSB a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Argeş, în etapa a XXVII-a a Superligii.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Florin Răducioiu a avut un discurs dur despre Grigore Turda, jucător ce a fost anul trecut pe radarul celor de la FCSB. Fostul internaţional a fost de părere că prestaţia fundaşului central a fost foarte modestă, acesta greşind tot timpul.

”După părerea mea, a fost un dezastru acest jucător! A greşit mai tot timpul, în poziţionare, în pase. A transmis o nesiguranţă totală, un dezastru total! Aşa e poreclit (n.r. – noul Belodedici)? Atenţie mare, rostim un nume uriaş al fotblaului mondial, e periculos să facem astfel de comparaţi”, a declarat Răducioiu, pentru Prima Sport.

Grigore Turda, interesant pentru FCSB şi Universitatea Craiova

Grigore Turda era fotbalistul care putea aduce bani mulţi în conturile Argeşului în această vară. Fundaşul central de 1.88 m născut la Sighetu Marmaţiei era în atenţia mai multor cluburi importante, potente finaciar, care îşi puteau permite să achite bani buni pentru el.

Înalt de 1.88 metri, Turda a impresionat prin evoluţiile avute în tricoul lui FC Argeş în sezonul trecut, iar imaginea bună pe care şi-a creat-o l-a adus atât în atenţia lui Mirel Rădoi, fostul selecţioner, cât şi pe radarul celor de la FCSB. De curdân, după ce Rădoi a fost numit principal la Universitatea Craiova, s-a spus că sunt şanse mari ca Turda să ajungă în Bănie.

Anul trecut s-a vorbit despre faptul că FC Argeş a avut o ofertă de 500.000 de euro pentru Turda, din Rusia, dar mutarea nu s-a făcut.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele