Ultima oră
Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup
Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV
"Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV "Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV
"E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV "E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV Becali nu se teme de Rapid în lupta pentru titlu şi o ia peste picior pe rivală. "Ce să mai faci cu ei? Cum pot să se bată cu mine când nu au niciun jucător de un milion?" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO EXCLUSIV | Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult” VIDEO EXCLUSIV | Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Anghel Iordănescu, răspuns clar pentru Cătălin Cîrjan şi Mihai Rotaru după scandalul convocărilor la naţională: ”Sunt interese din partea patronilor!”

Echipa nationala Publicat pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

După ce meciurile echipei naţionale din luna martie s-au terminat, în spaţiul public a apărut un interviu incediar cu fotbalistul lui Arsenal, Cătălin Cîrjan. El a făcut mai multe dezvăluiri despre FRF şi echipele naţioanale. 

Un eveniment scandalos ar fi avut loc în urmă cu mai mulţi ani, când Cîrjan lua parte la prima lui acţiune la echipa naţională şi îl cunoştea pe Mihai Stoichiţă. 

Jucătorul lui Arsenal susţinea că Mihai Stoichiţă îi dicta lui Costel Enache, antrenorul Under 15 de la acel moment, schimbările din meci.

Mai mult decât atât, Cîrjan a susţinut că directorul tehnic de la FRF s-a întors la acel meci, care a avut loc la Piatra Neamţ, cu părinţii a doi puşti care evoluau la U 15.

Mai mult decât atât, Mihai Rotaru nu a fost mulţumit de faptul că Andrei Ivan nu a fost chemat la lot. 

Anghel Iordănescu a vorbit despre aceste probleme. El susţine că selecţia la echipa naţională trebuie făcută doar de antrenor. 

”Sunt interese din partea patronilor!” 

”Nu aş vrea să intru în această polemică, dar din punctul meu de vedere, fiecare e liber să îşi exprime părerea. Sunt interese din partea conducătorilor de club să îşi propulsese jucătorii. Să îi crească cota propriului jucător la echipa naţionala. Cota la naţională creşte şi când echipa de club reprezintă ţara în cupele europene. Doar Manea şi Burcă au mers cu CFR în Europa. 

Din păcate, sunt şi voci care se propulsează singure la echipa naţională. Afirmă în diferite medii că el ar merita la naţională. Spun din păcate, pentru că un jucător profesionist trebuie să fie acoperit de fapte, nu de vorbe. 

Eu cred că selecţia este a antrenorului, a selecţionerului, a staff-ului tehnic şi în niciun caz nu este a noastră, a microbiştilor, a conducătorilor”, a spus Anghel Iordănescu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri