Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO EXCLUSIV | Antrenorul care îl laudă pe Nicolae Dică. ”Are în continuare şanse matematice să se salveze”. Anunţul plecării făcut de tehnician

CS Mioveni Publicat pe 10 apr 2023
mail-share icon Email

În contextul în care salvarea de la retrogradare a Mioveniului pare tot mai greu de realizat, Nicolae Dică a dezvăluit că se gândeşte serios să demisioneze de la formaţia argeşeană.

Tehnicianul de 42 de ani a venit la CS Mioveni într-un moment extrem de dificil şi chiar dacă a reuşit să revitalizeze echipa în primele meciuri, pare tot mai improbabil ca argeşenii să rămână în Superliga. Dan Alexa apreciază curajul şi implicarea de care a dat dovadă Dică în momentul în care a acceptat să vină la Mioveni.

”Cred că Dică e de apreciat că s-a băgat, a făcut transferuri, nu are de ce să plece acum! Dacă pleci acum ce rezolvi? Te lupţi până la capăt, caracterul contează pentru un patron. El a venit într-o nebunie şi are în continuare şanse matematice să se salveze.

Dacă antrenezi un meci şi retrogradează echipa la final ai retrogradarea în CV. Când am început să antrenez, eram în Cipru, mă sună primarul Timişoarei să vin să îi ajut să scape de retrogradare, era o situaţie asemănătoare cu cea a lui Dică.

Am retrogradat atunci, asta a fost prima. Am promovat cu Timişoara, mă duc la Târgu Mureş, plec în iarnă, atunci eram în afara locurilor de retrogradare. Se opreşte finanţarea la Târgu Mureş şi echipa a retrogradat, mie în CV mi-a rămas retrogradarea. Oamenii de fotbal ştiu exact ce s-a întâmplat, de asta cred că îl apreciază lumea pe Dică, a încercat ceva”, a explicat Dan Alexa în studio-ul Fotbal Show.

Nicolae Dică se gândeşte serios la plecarea de la Mioveni

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a treia din play-out-ul Superligii.

”Lupii galbeni” au trecut pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte, cu un punct peste FCU Craiova. Mioveni e pe ultimul loc din clasament, cu 11 puncte.

”Nu ştiu, o să ajung acasă şi o să mă gândesc ce decizie voi lua. Nu vreau ca doar eu să îmi doresc rămânerea în Liga 1. Pentru mine e important că am venit. Am avut curaj. În nouă etape am arătat un fotbal bun.

O să mă gândesc acasă, să văd ce decizie voi lua. Nu sunt antrenorul care să vină şi să-şi dorească, iar jucătorii nu”, a declarat vizibil afectat Dică, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele