Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO EXCLUSIV | Antrenorul din Superliga dă semne de retragere. ”Ar fi o greşeală să plece”

Hermannstadt Publicat pe 28 feb 2023
mail-share icon Email

FC Hermannstadt a cedat în duelul cu ”U” Cluj, scor 1-0 , din etapa 28 a Superligii şi a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie. Meciul a putut fi urmărit în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

La finalul partidei antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu a părut resemnat, ştiind că echipa sa traversează cea mai slabă perioadă din acest sezon. Cu toate că Hermannstadt nu are rezultate expertul Prima Sport, Ionuţ Rada e de părere că tehnicianul nu are de ce să părăsească echipa, date fiind rezultatele pe care le-a reuşit până acum, când formaţia era marea surpriză a Superligii.

”Cred că ar fi o greşeală să plece (n.r. Măldărăşanu). E clar că acele nouă puncte, problemele financiare, cumva te ajung din urmă.  A reuşit o performanţă incredibilă, să aducă o echipă cu probleme financiare în prima ligă. A avut o perioadă foarte bună, un joc foarte bun, cumva e normal să aibă şi căderea asta. În acelaşi timp cred că ar fi o greşeală ca el să plece în momentul ăsta, până la urmă el a construit echipa asta şi ar fi păcat.”, a spus Rada, în exclusivitate la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele