Ultima oră
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Becali, foc şi pară pe Octavian Popescu: ”Tu vrei să joci fotbal?”. Patronul FCSB-ului l-a lăudat pe Compagno

FCSB Publicat pe 14 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20888882/1/fcsb-rsc-anderlecht-bruxelles-uefa-europa-conference-league-15-09-2022-1.jpg

Deşi a fost ales să fie căpitan în dezastrul de pe Arena Naţională, 0-5 cu Silkeborg, Octavian Popescu a fost schimbat la pauză, teoretic, de către Nicolae Dică.

Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului cunoscut pentru implicarea sa în deciziile antrenorului, a explicat ce l-a deranjat la prestaţia ”perlei” sale, aflate într-o formă foarte salbă în acest sezon.

Becali l-a criticat pe mijlocaşul ofensiv de 19 ani pentru numărul redus de kilometri alergaţi în prima repriză, doar 4, spre deosebire de Andrea Compagno, care a parcurs în timpul jocului 13 kilometri.

Analiza lui Gigi Becali

”Pei, cât a alergat Compagno? 13 km, bravo lui! Dar cât a alergat Coman? 8, nu zic, vreau să zic aşa. Pei, cât a alergat, ăsta, Tavi Popescu? Tavi Popescu a alergat 8 kilometri. Pei, ăla (n.r.- Compagno) merge 13 kilometri, iar ăla 8. Cât a alergat Tavi Popescu cât a jucat? Pei, 4, mă. Tu vrei să joci fotbal când alergi 4 kilometri.

Pei, dacă tu trebuie să fii în mişcare în continuu ca să primeşti mingea, că am văzut distanţă între un jucător purtător de balon, ca să vorbesc şi eu în termenii voştri. Deci, purtătorul de balon era mingea la el şi ăilalţi la distanţă, la 25 de metri. Nu zic că sunt specialist acuma, zic acum după intuiţia mea. Dar, când e purtătorul de balon, trebuie să fie 4-5 în jurul lui: unul la 5 metri, unul la 7 metri, altul la 15 metri, ca să aibă poziţie de gol.

Iar ăilalţi când a dat drumul la minge să aibă altă poziţie. Nu ştiu, zic şi eu aşa, după intuiţie, nu după ştiinţă. Pei, dacă tu nu te mişti pe teren şi vine ăla în faţa ta, tu nu poţi să primeşti mingea, dacă stă ăla în faţa ta.

(...) Stai să îţi spun ceva. Nu îl laud pe Compagono ce a jucat ieri. Şi nu îl laud pe Compagno că e mare fotbalist. Dar dacă omul aleargă 13 kilometri, trebuie să îl laud. Omul vrea! Dar el atât poate, nu e Maradona. Dar dacă alergi 13 kilometri o să ai şi realizări, că vine Domnul şi vede munca ta şi pune el mâna şi dă golul.

Dar dacă el aleargă cu 5 kilometri mai puţin decât Compagno, cum să facă faţă?”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Prima Sport 1, la emisiunea Fotbal Show.

FCSB a fost învinsă, joi seara, pe teren propriu, de formaţia daneză Silkeborg, scor 0-5, în grupa B a Conference League. Săptămâna trecută, în Danemarca, scorul a fost tot 5-0 pentru Silkeborg.

  • Bucureştenii au un singur punct în grupa B din Conference League.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele