Ultima oră
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României

VIDEO EXCLUSIV | Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult”

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 27 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21329147/1/otelul-galati-fcsb-superliga-superbet-29-07-2023-2.jpg

Gigi Becali regretă contractul pe care il are cu Chiricheş. Patronul FCSB se consideră vinvoat pentru această mutare, pentru că şi l-a dorit mult pe fundaş.

Totuşi, Becali a făcut şi haz de necaz în intervenţia din timpul emisiunii Fotbal Show şi a spus că fostul căpitan al naţionalei ar putea să o ajute pe FCSB în Champions League.

Într-un fel, da. Nu de faptul că l-am luat pe Chiricheş, ci pentru bani. Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult.

Am făcut pe doi ani, asta e, dar poate ne înţelegem, dar să dea Dumnezeu să îşi revină, să nu se mai accidenteze şi să ne ajute.

Sunt foarte mulţi bani, 40.000 salar. De bani îmi pare rău. 

Poate îşi revine şi nu se mai accidentează. L-am luat mai mult pentru cupele europene, poate ne ajută în Liga Campionilor.” a spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele