Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

VIDEO EXCLUSIV ǀ ”Chiar nu ţi-e ruşine? Rădoi să uite de existenţa mea!” Reacţie explozivă a lui Cârţu după demisia tehnicianului

CS Universitatea Craiova Publicat pe 7 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20943627/1/universitatea-craiova-fc-u-craiova-superliga-superbet-3-12-2022.jpg

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a reacţionat dur după ce fostul antrenor al oltenilor, Mirel Rădoi, şi-a justificat demisia prin declaraţiile critice ale oficialului referitoare la calitatea jocului ”leilor”.

Cârţu l-a numit pe Rădoi cea mai mare decepţie din cariera sa şi l-a rugat să nu îi mai pronunţe numele şi să uite de existenţa lui, a celui care l-a promovat la echipa de seniori de la Extensiv Craiova.

”Nu mai vreau să vorbesc despre ajutor. Cariera şi-a făcut-o simplu din talentul şi valoarea pe care le-a avut. Ce mă deranjează, vreau să spun că e cea mai mare decepţie pe care am avut-o. Pentru că nişte oameni avizaţi îşi dau seama ca vrea să mute discuţia de la obiectivele pe care nu le-a îndeplinit.

Să spui că a fost deranjat că am vorbit de o evidenţă. Pentru ce am declarat la meciul cu FC ”U” Craiova că meritau să câştige dacă au condus cu 2-0. Sunt argumentele unui om mic. Nu mai vreau să aud numele lui. Îl rog să nu îmi mai pronunţe numele.

Am meciuri antrenate în Liga 1 câte antrenamente nu are el făcute. Chiar nu ţi-e ruşine? Ce tot ne ameninţi că ai bani. Ai banii din ce ai jucat, nu din antrenorat. Te-am angajat ca să antrenezi nu ca să ne spui câţi bani ai.

Nu mai vreau să aud asta. E ultima dată când îi pronunţ numele lui Rădoi. Şi îl sfătuiesc să uite de existenţa mea.”, a declarat Sorin Cârţu în exclusivitate pentru Prima Sport 1, în cadrul unei intervenţii telefonice în emisiunea Fotbal Show.

Sorin Cârţu a vorbit şi despre posibilitatea de a-l înlocui pe Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova: ”În niciun caz, eu nu mai antrenz din 2016. Nu m-am mai simţit capabil emoţional să antrenez. Am peste 500 de meciuri în Liga 1, dar nu am mai putut!”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri