Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO EXCLUSIV | Dan Petrescu, criticat aspru după scenele din finalul meciului cu Farul. ”Ce ar fi vrut? Să se dea la o parte Farul?”

CFR Cluj Publicat pe 28 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21212040/1/desktop-screenshot-2023-05-29-00-03-34-44.png

CFR Cluj a pierdut pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu campioana Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

Cu toate că ”feroviarii” vor fi cei care joacă împotriva lui FCU Craiova, Dan Petrescu a fost un car de nervi după înfrângerea în faţa echipei lui Gică Hagi. Tehnicianul clujenilor nu a scăpat de criticile lui Viorel Moldovan, aflat în studio-ul Fotbal Show.

”Eu sunt şocat, sunt total dezamăgit, nici nu ştiu ce să spun când văd imaginile astea cu Dan Petrescu. Să nu ştii să pierzi, să nu ai o ţinută decentă, nu vreau să folosesc anumite cuvinte. Ce ar fi vrut Dan Petrescu? Să se dea la o parte Farul?

Bravo pentru Farul şi Sepsi, care s-au respectat! Bravo lor, aşa trebuie să fie fotbalul. Să se joace pe teren corect, nu să se facă favoruri. Nu ştiu ce ar fi vrut Dan Petrescu. În orice moment are ceva de reproşat la adresa arbitrului, asta se transmite şi jucătorilor”, a explicat Viorel Moldovan, la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele