Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO EXCLUSIV ǀ Doi jucători în formă foarte bună au şanse minime să prindă lotul României pentru CE 2024

Echipa nationala Publicat pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21405693/2/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-2.jpg

Dan Nistor (35 de ani) şi Alexandru Chipciu (34 de ani) au parte de un sezon foarte bun în Superligă la Universitatea Cluj, motiv pentru care cei doi veterani sunt consideraţi de mai multe voci din fotbalul românesc drept soluţii pentru echipa naţională la Campionatul European din 2024.

Propunerile făcute cu decenţă lui Edward Iordănescu

În cadrul emisiunii ”Fotbal Show”, Sandu Tăbârcă, directorul tehnic al ”şepcilor roşii”, a subliniat că Nistor şi Chipciu pot face faţă fără probleme în tricoul primei reprezentative, însă a precizat că deciziile selecţionerului Edward Iordănescu trebuie respectate, deoarece a creat un grup de perspectivă pentru România.

În acelaşi timp, Tăbârcă a mai menţionat că jucătorii Universităţii Cluj au totuşi şanse minime să ajungă la echipa naţională pentru turneul final din Germania.

(n.r. – dacă pot fi Dan Nistor şi Alexandru Chipciu soluţii pentru echipa naţională) Bineînţeles că îi apreciem şi ne-am bucura enorm de mult să dăm un jucător la echipa naţională. În urma randamentului pe care ei l-au avut, în urma cifrelor pe care le-au avut, ar putea face faţă. Acum, trebuie să dăm crezare şi selecţionerului, care a făcut un lucru foarte bun. Deci, a fost foarte consecvent pe grupul pe care l-a format. 100 % că a avut datele jucătorilor noştri, dar probabil a vrut să întinerească lotul. Să se gândească peste o calificare, peste două calificări, şi atunci şi-a făcut temele de casă şi nu cred că i-ar fi neglijat pentru că nu ar avea valoare.

(n.r. – dacă au şanse cei doi să ajungă la naţională) Numai să aibă foarte mulţi accidentaţi, dar din lotul actual care s-a format şi a dus greul calificării...poate eventual şi mă gândesc acuma că poziţia de fundaş stânga, şi Alex este un jucător polivalent, ar putea fi o alternativă în caz că se întâmplă ceva. Şi cu experienţa pe care o are a dovedit în campionat că poate face faţă, sigur că da! La fel şi Nistor. Părerea poate fi subiectivă din punctul meu de vedere pentru că lucrăm zilnic cu el pe teren şi ne-am dori acest lucru. Trebuie însă să respectăm deciziile antrenorului care a format un grup de perspectivă.”, a declarat Sandu Tăbârcă în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

4 goluri şi 3 pase de gol a reuşit Alexandru Chipciu pentru Universitatea Cluj în 15 apariţii din Superligă. Dan Nistor şi-a trecut în cont 8 goluri şi 6 pase decisive în 16 apariţii din primul eşalon al fotbalului românesc.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri