Ultima oră
VIDEO ǀ Spectacol total în Premier League: Luton Town - Arsenal 3-4. ”Tunarii” au obţinut cu greu cele 3 puncte în minutul 90+7 VIDEO ǀ Spectacol total în Premier League: Luton Town - Arsenal 3-4. ”Tunarii” au obţinut cu greu cele 3 puncte în minutul 90+7
VIDEO | Cupa României se vede la Prima Sport! Trei partide se joacă miercuri, de la ora 19:00 VIDEO | Cupa României se vede la Prima Sport! Trei partide se joacă miercuri, de la ora 19:00
Atanas Trică, mesaj superb pentru fanii Craiovei după calificarea din Cupa României: ”Trebuie să ne batem la titlu!”

Atanas Trică, mesaj superb pentru fanii Craiovei după calificarea din Cupa României: ”Trebuie să ne batem la titlu!”
”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca ”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca
Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!” Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”
VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur

VIDEO EXCLUSIV | Echipa scoasă din calculele pentru calificare. ”Nu ne va pune mari probleme” + Slăbiciunea Elveţiei. ”Am putea bloca asta”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

România a obţinut maximum de puncte din dubla cu Andorra şi Belarus, după două victorii nu tocmai convingătoare, dar care oferă speranţe pentru meciurile ce urmează.

Partidele din luna iunie vor fi cu adevărat o provocare pentru naţionala lui Edi Iordănescu, când România va juca împotriva Elveţiei şi lui Kosovo în deplasare. Cristi Dulca, aflat în studioul Fotbal Show, a fost prezent la cele două jocuri ale elveţienilor, cu Belarus şi Israel.

Selecţionerul naţionalei feminine a României a rămas surprins de jocul prestat de Israel, chiar dacă au pierdut cu 3-0 în faţa elveţienilor. Antrenorul o vede pe Israel ca principală rivală a României pentru locul doi, care duce în grupele EURO 2024.

”Elveţia este echipa cea mai puternică din acestă grupă, au fotbalişti care joacă la echipe importante, participă la turnee finale, au experienţă. Am văzut ambele meciuri pe viu, cel cu Belarus şi cel cu Israel. Au răbdare la construcţie, am numărat 30 de pase fără ca adversarul să atingă mingea.

Asta nu înseamnă că nu putem face un egal sau de ce nu, să câştigăm, nu poţi şti cum decurge un joc. Au probleme şi ei, am putea bloca asta şi să nu mai dezvolte jocul prin jucătorul respectiv. Şi el (n.r. Xhaka) este unul dintre jucătorii cheie, dar nu doar el.

Israelul mi s-a părut o echipă agresivă, cu jucători buni în toate compartimentele, extrem de puternici. Ceea ce m-a surprins la Israel este faptul că au încercat să iasă cu construcţie de la portar, dar au fost periculoşi şi pe contraatac. Cred că ne vom lupta cu Israelul, pentru că Kosovo nu a fost în stare să câştige cu Andorra, nu cred ne va pune mari probleme”, a explicat Cristi Dulca în exclusivitate la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri