Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO EXCLUSIV | ”Face asta până 'vomită'”. Cum a reuşit Gică Hagi să ducă Farul la alt nivel

Farul Constanta Publicat pe 1 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20905982/2/gica-hagi.jpg

Farul este una dintre echipele cu şanse la titlu în acest campionat de SuperLiga României, iar Gigi Becali a discutat cu Gică Hagi despre cum a reuşit să facă din formaţia de la malul mării o trupă mai bună decât FCSB, CFR Cluj şi U. Craiova. În acest moment, Farul este pe locul 1 în clasament.

Supărat pe faptul că echipa sa nu arată mare lucru, care între timp s-a despărţit şi de Nicolae Dică, Gigi Becali a recunoscut o discuţie avută cu ”Regele”, care i-a transmis secretul momentului pe care îl traversează Farul.

Gică Hagi face antrenamente cu mingea până la epuizare, iar asta duce la prestaţiile solide şi imaginea bună pe care le lasă Farul în confruntările din SuperLiga României.

Hagi a zis că-i antrenează cu mingea până vomită. I-a luat Gică de peste tot, i-a adunat şi joacă fotbal. Cum? Spune-mi mie, nu e antrenorul? E antrenorul! Toţi jucătorii pe care i-am refuzat noi i-a luat el şi i-a făcut să joace fotbal. Atunci e ce spun eu, antrenorul? L-am întrebat pe Gică ce le face? Mi-a zis "le dau mingea, se antrenează cu mingea până vomită".

Vă spun ce mi-a spus Hagi, pe care-l văd ce face. El joacă fotbal, e pe primul loc la 17 puncte cu jucători luaţi liberi. Dă-i echipa asta lui Hagi şi îţi ia campionatele la pas! Hagi, dacă-l vede pe ăla că driblează sau nu face cinci pase, vai de capul lor. Îi mănâncă, le mănâncă ficaţii, îi omoară dacă nu pasează! La noi fiecare ia mingea, se duce în faţă să dea gol, se crede mare atacant”, a declarat Gigi Becali în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Intevenţia lui Gigi Becali de la Fotbal Show

Echipa turului din SuperLiga României, conform datelor InStat. Farul nu are jucător în ”primul 11”

În fotbalul modern statistica are un rol important, iar la finalul turului sezonului de SuperLiga României cifrele au scos la iveală cei mai buni jucători din prima parte a campionatului regular, care a consemnat şi câteva surprize.

Un prim 11 al celor mai buni jucători din prima divizie a României a fost creionat conform datelor InStat, iar Farul, în mod total neaşteptat, nu are nici măcar un jucător. Până nici Denis Alibec, atât de lăudat, nu a prins ”echipa de start”.

Însă, Rapid are un fotbalist, pe Horaţiu Moldovan, în timp ce Universitatea Craiova are trei fundaşi din patru în formulă, pe Bogdan Vătăjelu, Nicuşor Bancu şi Bogdan Mitrea. CFR are trei jucători, pe Yuri, Muhar şi Petrila, iar FCSB are tot trei fotbalişti, Olaru, Cordea şi Compagno.

Mai mult sau mai puţin, o surpriză în primul 11 este Alhassan de la FC Hermannstadt.

Primul 11 potrivit datelor: Moldovan (221 index InStat - Rapid) - Vătăjelu (230 – U. Craiova), Yuri (237 - CFR Cluj), Mitrea (238 – U. Craiova), Bancu (239 – U. Craiova) - Olaru (232 - FCSB), Muhar (229 - CFR Cluj), Alhassan (231 – FC Hermannstadt) - Cordea (228 - FCSB), Compagno (231 - FCSB), Petrila (227 - CFR Cluj). 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele