Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu a ironizat titularizarea lui Dorin Rotariu şi a avut dreptate: ”A fost lăudat de mulţi experţi, de Ilie Dumitrescu, de mine nu!”

FCSB Publicat pe 22 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21356566/2/raducioiu.png

Florin Răducioiu, analist al emisiunii Fotbal Show, a comentat într-o cheie ironică decizia de titularizare a lui Dorin Rotariu în meciul dintre FCSB şi FC Voluntari.

Răducioiu i-a contestat inclusiv aprecierea colegului său din ”Generaţia de Aur”, Ilie Dumitrescu, explicând că Rotariu se află într-un moment foarte complicat al carierei.

Ironia lui Răducioiu

”Da, noua achiziţie. Evident că ochii noştri trebuie...este noua achiziţie acest Rotariu, care a fost lăudat de mulţi experţi în această săptămână, de mine nu! De la Ilie Dumitrescu am văzut foarte multe cuvinte de laudă, dar da! Să îl vedem în acea poziţie.

Nu mă încântă pentru că este după mine într-un moment dificil, într-un moment de răscruce în acest moment. L-a vrut proprietarul Gigi Becali, crede foarte mult în el. Vreau să cred că va fi o achiziţie foarte importantă, că va fi un pariu important să îl câştige, dar vreau să îl văd pe teren.

Vreau să îl văd pe teren împotriva unei echipe foarte complicate în această seară (n.r.- duminică). Nu va fi foarte simplu cu Voluntari. În rest, este echipa cu care suntem obişnuiţi, o vedem. Dar Rotariu este, într-adevăr, o surpriză. Să vedem cum va evolua, să vedem care este motivaţia lui? Cum va juca el? Pentru că este foarte important!”, declara Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport 1, înaintea jocului dintre FCSB şi Voluntari.

Dorin Rotariu a fost înlocuit cu Alexandru Băluţă la pauza meciului cu FC Voluntari. Partida s-a terminat cu scorul de 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele