Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu distruge conducerea unei formaţii din Superligă: ”Nişte incompetenţi, îmi pare rău!”

Superliga Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21054480/1/screenshot-135.png

Hermannstadt, ocupanta locului 11 din Superligă cu 32 de puncte, putea fi pe poziţia a 6-a de play-off în acest moment cu 41 de puncte, dacă formaţia sibiană nu ar fi fost penalizată din cauza conducerii clubului. Elevii lui Marius Măldărăşanu s-ar fi putut califica în top 6 din Superligă, în eventualitatea în care nu ar fi pierdut cele 9 puncte, iar Sepsi OSK şi FC ”U” Craiova ar remiza în ultimul meci din sezonul regular.

Răbufnirea lui Florin Răducioiu

Cunoscut pentru stilul său diplomatic, fostul mare atacant al naţionalei României, în prezent analist la Prima Sport, Florin Răducioiu, a avut o opinie tranşantă la adresa conducerii clubului din Sibiu, despre care a spus că este formată din incompetenţi.

”Pentru că nişte incompetenţi care s-au ocupat de gestionarea banilor nu au ştiut ce să facă. E păcat pentru munca oamenilor, pentru munca staffului. Pentru că oamenii se întreabă pentru ce au muncit.

Ei puteau fi revelaţia campionatului. Îmi pare rău pentru că eu îl am pe Raul Opruţ acolo, pe care l-am pregătit la juniori şi îl apreciez. Au avut câteva meciuri foarte bune.”, a răbufnit Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Hermannstadt a dispus duminică, pe teren propriu, de FC ”U” Craiova, cu scorul de 1-0, printr-un autogol marcat de olteni, într-o partidă transmisă în direct de către Prima Sport 2.

În meciul de la Sibiu, prima repriză a fost una a barelor. Mai întâi a trimis în bara transversală jucătorul gazdelor, Gabi Iancu, în minutul 7. Replica oaspeţilor a venit în minutul 42, de la Bahassa, care a trimis şi el balonul în bară. În minutul 61 oltenii au avut a doua bară, prin Piccolomo, dar opt minute mai târziu sibienii au deschis scorul. A fost un autogol marcat de Danny Henriques, care a trimis în poarta lui Gurău un balon centrat de Silviu Balaure. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, iar FC ”U” Craiova va disputa restanţa de joi cu Sepsi, pentru a stabili ultima echipă calificată în play-off.

  • HERMANNSTADT: Letica – Butean (Medina 26’), Bejan, I. Stoica, Opruţ -  Biceanu (Seydou Issah 86’), Sota Mino – S. Balaure (P. Petrescu 86’), G. Iancu (Limaj 74’), C. Popescu - D. Paraschiv (Babic 86’). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
  • FC U CRAIOVA: I. Gurău - R. Negru (Blănuţă 87’), A. Duarte, Henriques, Mascarenhas - V. Achim (Bauza 72’), D. Albu (I. Zanfir 87’) – Baeten (Piccolomo 40’), Bahassa, G. Ganea (Sidibe 72’) - A. Chiţu. ANTRENOR: Nicolo Napoli
  • Cartonaşe galbene: Opruţ 35’, G. Iancu 71’
  • Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Valentin Avram, Mihai Marius Marica – Marian Barbu
  • Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Marius Badea
  • Observator: Andrei Ioniţă
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele