Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!”

Echipa nationala Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21077122/1/screenshot-143.png

Florin Răducioiu i-a taxat pe ultraşii români pentru incidentele create în Andorra, la debutul României din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Cel mai bun marcator al naţionalei din istoria Campionatului Mondial a solicitat să se ia măsuri foarte dure împotriva suporterilor care s-au luat la bătaie între ei, pe care i-a catalogat drept ”nişte derbedei” şi despre care a spus că îi provoacă dezgust.

Viorel Moldovan îi susţine opinia lui Florin Răducioiu

”Trebuie luate măsuri foarte dure. Sunt nişte derbedei! Nu au ce căuta pe stadioanele pe care joacă naţionala! E inadmisibil! Sunt dezgustat! Să faci aşa ceva pe teren străin... O ruşine! Mai bine îşi spun «Divizaţi sub tricolor». Trebuie să se ia repede măsuri. Nu e posibil să asistăm la aşa ceva! Trebuie să face tot posibil pentru a-i elimina de pe stadioane. Nu îmi vine să cred. Sunt incredibil de violenţi. Trebuie pedepsiţi!”, a declarat Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

Şi Viorel Moldovan, un alt fost mare atacant al României, a avut o părere asemănătoare cu cea a lui Răducioiu. Moldovan a punctat asupra faptului că din cauza incidentelor provocate pot suferi restul suporterilor naţionalei în urma unei potenţiale interziceri a fanilor pe stadion la meciurile de acasă ale României.

”Trebuie identificaţi şi «umflaţi». Pedepsiţi... Astfel de exemplare nici nu mă interesează... Decât să joci cu astfel de suporteri în tribună... Da, suferă alţi pentru unii care fac aşa ceva!”, a completat Viorel Moldovan în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

Celelalte rezultate din grupa României au fost: Israel – Kosovo 1-1 şi Belarus – Elveţia 0-5.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri