adplus-dvertising
Ultima oră
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc

VIDEO EXCLUSIV | Florin Răducioiu îi taxează pe rapidişti: "Săpunaru era posedat! Domnul Şucu e de două zile în fotbal, să nu spună lucruri deplasate despre Gică Popescu"

Rapid Publicat pe 11 sep 2022
mail-share icon Email


Pus să comenteze imaginile noi apărute cu incidentele de la FC U Craiova - Rapid 1-0, Florin Răducioiu, expertul Prima Sport, a lansat un atac dur la adresa lui Cristi Săpunaru şi a smţit nevoia să-l pună la punct şi pe Dan Şucu, miliardarul luându-i apărarea căpitanului din Giuleşti în timpul zilei de duminică.
La 24 de ore de la scenele reprobabile de la Târgu Jiu, fostul mare atacant al Generaţiei de Aur încă nu-şi explică ieşirea violentă a lui Cristi Săpunaru, pe care-l numeşte "posedat". Răducioiu ar fi vrut ca Săpunaru, în postura de purtător al banderolei, să aibă altă atitudine:
 
"În Anglia eşti luat de comisariat. În România nu este aşa. Hai să încercăm să fim cât mai imparţiali şi realişti cu situaţia pe care am văzut-o aseară. E incredibil, nu am văzut aşa ceva. Eu vreau să mă întreb acum, evident că nimeni nu e perfect, dar vorbim despre o echipă cu o mare tradiţie. Unde sunt directorul sportiv, preşedintele? Vă imaginaţi asemenea lucruri la Milan, Inter, Juventus? La echipe faimoase, extraordinare, care au un anumit stil, o anumită responsabilitate. Nu e posibil ca acest jucător care mi se părea cu adevărat posedat, îmi pare rău că spun aceste lucruri despre un căpitan de echipă...Jucătorii sunt provocaţi, trebuie să ai capacitatea de a nu răspunde, de a te duce în vestiar şi de a fi un profesionist şi de a accepta o înfrângere. Să nu ajungi la asemenea scene de huligan. E incredibil! A fost extraordinar de recalcitrant, posedat. E o ruşine! Mă opresc aici, nu mai are rost să vorbesc. Sper ca FRF, LPF şi clubul să ia o măsure împotriva lui. Nu are nicio scuză!", e atacul lansat de expertul Prima Sport în timpul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

Răducioiu îl pune la punct pe Dan Şucu: "E de două zile în fotbal, să nu spună lucruri deplasate despre Gică Popescu!"

Nici patronul Moxexpert, care a făcut scut în jurul lui "Săpun" şi a criticat proasta organizare de la Târgu Jiu nu a fost iertat de Răducioiu, cel care-i reproşează referirile făcute la Gică Popescu, colegul său din Generaţia de Aur:
 
"Şi eu îmi manifest indignarea. E adevărat, au puţină dreptate, nu ştim cum e posibil ca aceşti oameni să provoace jucătorii, mai ales pe Săpunaru. Nu e posibil, asta da. Dar tu, ca director sportiv, jucători, intraţi frumos în vestiar şi se încheia povestea. Maraddona a fost scuipat, marii jucători au fost scuipaţi, ce naiba! Domnul Şucu trebuie să stea liniştit, să nu mai dea asemenea declaraţii, pentru că domnul Şucu e de două zile în fotbal şi Gică Popescu e de 30 de ani în fotbal. Cu tot respectul pentru domnul Şucu, pe care-l apreciez pentru ceea ce face. Să nu spună lucruri deplasate despre un jucător care a făcut istorie în fotbalul european şi în cel românesc!", a punctat, apăsat, fostul vârf de la AC Milan.
 
"M-aş mai putea aştepta la aşa ceva de la Mihai Stoica (n.r. - se referă la criticile acestuia), fiindcă nu are responsabilităţi directe în club, Dar dacă o face un fost mare jucător ca Gică Popescu, care e şi preşedinte de club, dar a şi construit ceva în viaţă, asta nu mai înţeleg. Nu te aştepţi de la cineva cu statura lui să nu vadă diferenţa între un lucru primitiv şi o problemă reală. Mă aşteptam să se concentreze pe substanţă", a spus Şucu, pentru gsp.ro, cu referire la Gică Popescu şi Mihai Stoica, cei care au cerut sancţiuni aspre pentru Săpunaru.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele