Ultima oră
”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca ”Am încredere în jucătoarele mele”. Reacţia lui Florentin Pera, după eşecul drastic aplicat de Danemarca
Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!” Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”
VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur VIDEO ǀ Sporting Lisabona - CSM Constanţa 34-28. Lusitanii răzbună eşecul din tur
Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024 Anghel Iordănescu ştie cine a fost liderul echipei naţionale în preliminariile pentru EURO 2024
VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial VIDEO ǀ Danemarca - România 39-23. Eşec drastic contra unei mari favorite la titlul mondial
Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor” Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor”

VIDEO EXCLUSIV | Florin Răducioiu îi taxează pe rapidişti: "Săpunaru era posedat! Domnul Şucu e de două zile în fotbal, să nu spună lucruri deplasate despre Gică Popescu"

Rapid Publicat pe 11 sep 2022
mail-share icon Email


Pus să comenteze imaginile noi apărute cu incidentele de la FC U Craiova - Rapid 1-0, Florin Răducioiu, expertul Prima Sport, a lansat un atac dur la adresa lui Cristi Săpunaru şi a smţit nevoia să-l pună la punct şi pe Dan Şucu, miliardarul luându-i apărarea căpitanului din Giuleşti în timpul zilei de duminică.
La 24 de ore de la scenele reprobabile de la Târgu Jiu, fostul mare atacant al Generaţiei de Aur încă nu-şi explică ieşirea violentă a lui Cristi Săpunaru, pe care-l numeşte "posedat". Răducioiu ar fi vrut ca Săpunaru, în postura de purtător al banderolei, să aibă altă atitudine:
 
"În Anglia eşti luat de comisariat. În România nu este aşa. Hai să încercăm să fim cât mai imparţiali şi realişti cu situaţia pe care am văzut-o aseară. E incredibil, nu am văzut aşa ceva. Eu vreau să mă întreb acum, evident că nimeni nu e perfect, dar vorbim despre o echipă cu o mare tradiţie. Unde sunt directorul sportiv, preşedintele? Vă imaginaţi asemenea lucruri la Milan, Inter, Juventus? La echipe faimoase, extraordinare, care au un anumit stil, o anumită responsabilitate. Nu e posibil ca acest jucător care mi se părea cu adevărat posedat, îmi pare rău că spun aceste lucruri despre un căpitan de echipă...Jucătorii sunt provocaţi, trebuie să ai capacitatea de a nu răspunde, de a te duce în vestiar şi de a fi un profesionist şi de a accepta o înfrângere. Să nu ajungi la asemenea scene de huligan. E incredibil! A fost extraordinar de recalcitrant, posedat. E o ruşine! Mă opresc aici, nu mai are rost să vorbesc. Sper ca FRF, LPF şi clubul să ia o măsure împotriva lui. Nu are nicio scuză!", e atacul lansat de expertul Prima Sport în timpul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

Răducioiu îl pune la punct pe Dan Şucu: "E de două zile în fotbal, să nu spună lucruri deplasate despre Gică Popescu!"

Nici patronul Moxexpert, care a făcut scut în jurul lui "Săpun" şi a criticat proasta organizare de la Târgu Jiu nu a fost iertat de Răducioiu, cel care-i reproşează referirile făcute la Gică Popescu, colegul său din Generaţia de Aur:
 
"Şi eu îmi manifest indignarea. E adevărat, au puţină dreptate, nu ştim cum e posibil ca aceşti oameni să provoace jucătorii, mai ales pe Săpunaru. Nu e posibil, asta da. Dar tu, ca director sportiv, jucători, intraţi frumos în vestiar şi se încheia povestea. Maraddona a fost scuipat, marii jucători au fost scuipaţi, ce naiba! Domnul Şucu trebuie să stea liniştit, să nu mai dea asemenea declaraţii, pentru că domnul Şucu e de două zile în fotbal şi Gică Popescu e de 30 de ani în fotbal. Cu tot respectul pentru domnul Şucu, pe care-l apreciez pentru ceea ce face. Să nu spună lucruri deplasate despre un jucător care a făcut istorie în fotbalul european şi în cel românesc!", a punctat, apăsat, fostul vârf de la AC Milan.
 
"M-aş mai putea aştepta la aşa ceva de la Mihai Stoica (n.r. - se referă la criticile acestuia), fiindcă nu are responsabilităţi directe în club, Dar dacă o face un fost mare jucător ca Gică Popescu, care e şi preşedinte de club, dar a şi construit ceva în viaţă, asta nu mai înţeleg. Nu te aştepţi de la cineva cu statura lui să nu vadă diferenţa între un lucru primitiv şi o problemă reală. Mă aşteptam să se concentreze pe substanţă", a spus Şucu, pentru gsp.ro, cu referire la Gică Popescu şi Mihai Stoica, cei care au cerut sancţiuni aspre pentru Săpunaru.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele