Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO EXCLUSIV | Florin Răducioiu îl atenţionează pe Dan Petrescu. ”Ar trebui să fie mai atent”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 feb 2023
mail-share icon Email

CFR Cluj o va întâlni pe FC Argeş în runda 26 a Superligii, iar Florin Răducioiu e de părere că ardelenii se vor impune fără probleme şi vor pune capăt seriei de trei înfrângeri consecutive.

Dan Petrescu s-a plâns la conferinţa de presă de ora la care este programată partida cu piteştenii. Florin Răducioiu, expertul Prima Sport nu e de acord duritatea discursului lui Dan Petrescu după meciul pierdut în faţa lui Lazio.

”Nu cred că CFR va continua seria asta de trei înfrângeri consecutive, cred că mâine se vor impune (n.r. în partida cu FC Argeş) şi chiar de o manieră categorică. Dan Petrescu ar trebui să fie mai atent, a făcut declaraţii care nu sunt deloc în regulă pentru echipa lui, pentru jucătorii lui, îţi poţi pune echipa în cap. 

Un antrenor trebuie să fie foarte atent, chiar dacă este la cald după o înfrângere. Era nemulţumit de program, că joacă la cinci. ”, a spus Florin Răducioiu, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Dan Petrescu ”i-a tras de urechi” pe contestatari după eşecul cu Lazio: ”E mult timp de când nu se întâmplă asta”

Dan Petrescu a precizat, la conferinţa de presă de la finalul partidei Lazio – CFR Cluj, că diferenţa de valoare s-a văzut pe teren, la Roma, chiar dacă echipa lui a evoluat cu om în plus încă din prima repriză. Deşi CFR Cluj are un lot foarte stufos şi unul valoros pentru campionatul din România, nu poate face mare lucru în meciurile cu echipele importante din întrecerile de top, e părerea lui Petrescu.

Însă, Dan Petrescu speră că jucătorii săi vor putea face un retur bun la Cluj şi ar putea să se impună şi, poate, să meargă mai departe. Antrenorul ardelenilor a avut un mesaj şi pentru contestatari, anume că un eşec cu Lazio e ceva normal, pentru că fotbalul românesc este într-o scădere permanentă.

”Acesta e lotul pe care îl avem, lipsa de valoare s-a văzut. Savic costă 100 de milioane, Immobile 100 de milioane de euro. Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, vrem mai mult, dar trebuie să fim realişti. În fotbalul românesc nu mai suntem realişti de ceva timp!

Lazio e favorită acum, dar fotbalul e fotbal, poate putem să ne impunem la retur. Vom încerca să câştigăm. Problema e că peste două zile avem meci în campionat.

(N.r. - Despre eliminarea acordată lui Lazio) Arbitrul a fost englez, dacă a dat roşu, înseamnă că a fost cartonaş roşu”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele