Ultima oră
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu nu îi dă şanse unei candidate la titlu: ”Nu cred că au jucătorii capabili!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20997907/1/screenshot-105.png

Florin Răducioiu a analizat şansele la titlu în acest sezon ale Universităţii Craiova, una dintre candidatele la câştigarea Superligii din ultimii ani.

Analistul Prima Sport este sceptic cu privire la şansele reale ale oltenilor, deoarece nu au fost constanţi de-a lungul timpului, iar în momentele decisive au fost sub nivelul aşteptărilor.

Rezistenţa la presiune, problema oltenilor

Fostul mare atacant al României se îndoieşte de capacitatea fotbaliştilor din Bănie de a rezista la presiune, chiar dacă îi consideră nişte jucători foarte buni în general.

”Nu ştiu dacă este o echipă care să poată să câştige campionatul. Mi se pare un pic inconstantă, în momentele decisive au dovedit că nu sunt la nivelul aşteptărilor. Adică, această presiune mare de a juca pentru titlu, nu cred că au jucătorii capabili să reziste la această presiune.

Dar e o echipă care cu siguranţă îşi va juca şansele până la capăt. Cu siguranţă au jucători foarte buni, mie îmi place echipa lor.”, a declarat Florin Răducioiu pentru Prima Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Universitatea Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, Hermannstadt într-un meci din etapa a 23-a a Superligii. Universitatea Craiova a controlat meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, dar primul gol a venit destul de târziu, în minutul 48, când Andrei Ivan a înscris cu un şut din afara careului.

Căpăţână a trimis în bară în minutul 68, dar oltenii au majorat diferenţa în minutul 69, când Andrei Ivan a reuşit dubla, marcând un gol cu o lovitură de cap. 

mail-share icon Email
viewscnt