Ultima oră
Ultimă oră! Lovitură mare primită de CFR! Cel mai bun om al ardelenilor, pleacă de la echipă Ultimă oră! Lovitură mare primită de CFR! Cel mai bun om al ardelenilor, pleacă de la echipă
L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi

L'Equipe: La meciul cu Belgia, românii au fost susţinuţi de un contingent fabulos de 30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi
Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi

Regele Philippe al Belgiei a fost prezent la meciul cu România de la Koln alături de trei dintre cei patru copii ai săi
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, de la 22:00! Duel tare în grupa A, în ultima rundă din faza grupelor
LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024 LIVE TEXT | Elveţia - Germania, de la 22:00. Partida care decide ocupanta primului loc în grupa A, de la EURO 2024
Selecţionerul Belgiei a lăudat naţionala României. ”Nu e uşor împotriva lor” Selecţionerul Belgiei a lăudat naţionala României. ”Nu e uşor împotriva lor”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de România şi de Edward Iordănescu: ”Nu mă aşteptam la un joc mare!”

Echipa nationala Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21077067/1/screenshot-141.png

Analistul Prima Sport Florin Răduciou a criticat faptul că România nu a reuşit să marcheze golul al treilea în meciul cu Andorra, deşi a jucat în superioritate numerică din minutul 61.

Fostul mare atacant al echipei naţionale a atras atenţia asupra faptului că într-o grupă în care lupta pentru locul 2 este strânsă, golaverajul poate să fie un criteriu decisiv.

Ce i-a nemulţumit pe Răduciou şi Moldovan

”Nu mă aşteptam la un joc mare. Avem o echipă oarecum nouă, e început de campanie. Nu mă aşteptam la un joc spectaculos. Dar să nu marchezi timp de 30 de minute în superioritate... Mă gândesc la golaveraj. Orice gol contează! E un mare dezavantaj. E şi o neputinţă şi o lipsă de luciditate!”, a declarat Florin Răducioiu în exclusivitate pentru Prima Sport.

La rândul său, Viorel Moldovan, un alt fost mare vârf al României, a fost nemulţumit de faptul că selecţionerul Edward Iordănescu a ales să facă două schimbări cu profil defensiv în minutul 65, când i-a introdus pe teren pe Tudor Băluţă şi Marius Marin, şi i-a trecut pe bancă pe Răzvan Marin şi Darius Olaru.

”Nu înţeleg! Edi face două schimbări cu profil defensiv când suntem în superioritate numerică. Au intrat Băluţă şi Marius Marin, când putea schimba altfel şi putea aduce un plus la nivel ofensiv. Aveai superioritate numerică, totul era în favoarea ta, dar tu faci schimbări defensive... E ciudat!

Şi văd o încrâncenare foarte mare. Îl văd pe Edi pe bancă foarte tensionat, foarte încordat. Mai avea puţin şi exploda haina pe el. Da, e presiune mare la naţională...”, a completat şi Viorel Moldovan în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

Celelalte rezultate din grupa României au fost: Israel – Kosovo 1-1 şi Belarus – Elveţia 0-5.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri