Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO EXCLUSIV | Fostul internaţional are încredere că România se poate califica de pe primul loc. Fotbalistul îi dă dreptate lui Hagi. ”Ce a spus Hagi e adevărat!”

Echipa nationala Publicat pe 25 mar 2023
mail-share icon Email

Naţionala României întâlneşte Andorra, sâmbătă, de la 21:45, în primul meci din grupa de calificare la EURO 2024. Partida va putea fi urmărită în format live-text pe site-ul PrimaSport.ro, dar şi de la ora 00:45 pe Prima Sport 1.

Duelul cu Andorra este extrem de important în contextul în care va fi primul meci din preliminariile pentru EURO 2024, iar România ar trebui să scoată maximum de puncte din acest duel. Alin Stoica, fost internaţional cu 200 de meciuri în campionatul Belgiei, le dă dreptate lui Gică Hagi şi Dan Petrescu, care spun că partida cu Andorra nu va fi una uşoară.

”Ce a spus Hagi e adevărat! Cei care nu au jucat fotbal interpretează cuvintele greşit din punctul meu de vedere, pentru că trebuie să fim atenţi, într-adevăr Andorra este o echipă care se agaţă de orice, joacă foarte defensiv. Asta spuneau şi Gică Hagi şi Dan Petrescu, trebuie să marcăm, dacă marcăm va fi mai uşor.

Eu aş prefera să joc tot timpul cu Elveţia, decât să joc cu Andorra, pentru că Andorra este o echipă mică ce joacă cu armele ei. Eu cred că putem spera la primul loc, Xhaka, care joacă la Arsenal, e cel mai bun jucător al Elveţiei. Noi am avut jucători mult mai buni decât Xhaka”, a spus Alin Stoica la Prima Sport, înaintea partidei cu Andorra.

România începe aventura din preliminariile EURO!

Andorra şi România sunt la prima confruntare directă de mai bine de nouă ani, ultimul meci având loc în octombrie, 2013, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, atunci când, în deplasare, tricolorii învingeau cu 4-0, în urma golurilor marcate de Claudiu Keşeru, Bogdan Stancu, Gabriel Torje şi Costin Lazăr.

Acum, se întâlnesc în preliminariile EURO, în Grupa I, din care mai fac parte Elveţia, Belarus, Israel şi Kosovo.

Echipele probabile:

  • Andorra: J. Gomes - J. Rubio, Guillen, Llovera, Alaverda, M. Garcia - Cervos, M. Vieira, Rebes, Rosas - A. Martinez
  • Rezerve: I. Eulate, X. Pires, San Nicolas, C. Rubio, de Pablos, M. Pujol, M. Vales, X. Vieira, E. Vales, R. Fernandez, Bernat, I. Fernandez
  •  
  • România: I. Radu - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Cr. Manea - Stanciu, M. Marin, R. Marin - Man, Alibec, Sorescu
  • Rezerve: Fl. Niţă, H. Moldovan, Nedelcearu, T. Băluţă, Cicâldău, Olaru, Moruţan, Oct. Popescu, Al. Dobre, Fl. Tănase, L. Munteanu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri