Ultima oră
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European

VIDEO EXCLUSIV ǀ Fotbalistul care nu avea voie să lipsească din lotul României! Opinia lui Ioan Ovidiu Sabău: ”E foarte greu ca cineva să îl depăşească!”

Echipa nationala Publicat de Emanoil Ursache pe 13 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21346092/1/screenshot-247.png

Ioan Ovidiu Sabău, fost mare mijlocaş al naţionalei României şi antrenor în prezent al Universităţii Cluj, consideră că Alexandru Chipciu, căpitanul echipei sale, ar fi trebuit măcar să facă parte din lotul României pentru meciurile cu Belarus (0-0) şi Andorra.

  • România - Andorra, duminică, pe 15 octombrie, ora 21:45, la Prima TV

 

”Moţul” a argumentat prin eficienţa lui Chipciu în duelurile 1 contra 1 şi prin pregătirea sa bună din punct de vedere fizic. De asemenea, Sabău a amintit cât de bine s-a descurcat căpitanul său în meciurile împotriva celor mai buni fotbalişti din Superligă, fără să ofere exemple concrete pentru a nu deranja.

Ioan Ovidiu Sabău îşi laudă justificat căpitanul

”L-aş fi văzut în dreapta pe Chipciu, de ce nu? Dacă Raţiu n-a jucat, Manea e accidentat, Alex ca fundaş dreapta e bun. Sau măcar să fie convocat, să fie acolo. Îmi dau seama la cât e de puternic în momentul de faţă. Ceilalţi nu sunt atât de puternici defensiv, adică în duelurile 1 vs. 1 e foarte greu ca cineva să îl depăşească pe Alex. E foarte bine pregătit şi arată bine din punct de vedere fizic, foarte puternic.

Nu trebuie să îl cunosc, îl văd toţi pe Chipciu cum arată în momentul de faţă. A jucat cu fotbalişti importanţi din campionatul nostru, cei mai în formă jucători, care când s-au lovit de Chipciu nu au putut să joace împotriva lui. Chiar fotbalişti, nu aş vrea să dau nişte nume pentru că nu vreau să îi pun în dificultate. E greu să îl depăşeşti 1 la 1!”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul emisiunii Fotbal Show, în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

  • 4 goluri şi 4 pase de gol a reuşit Alexandru Chipciu pentru Universitatea Cluj în 12 meciuri oficiale din actualul sezon. Căpitanul ”şepcilor roşii” a strâns de-a lungul carierei sale 47 de selecţii pentru naţionala României, în care marcat 6 goluri şi a oferit 10 pase decisive.  
mail-share icon Email
viewscnt