Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider

VIDEO EXCLUSIV | George Puşcaş, tot mai criticat după atitudinea de la meciul cu Bosnia: ”Băi, copile, te bucuri că ai dat două goluri cu echipa a doua a lor”

Echipa nationala Publicat pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

Gheorghe Mihali, fost fundaş al echipei naţionale, fost jucător important la Dinamo, actual antrenor în Liga 3 la Dunărea Călăraşi, a analizat prestaţiile României din campania de Nations League care tocmai a trecut, dar a pus lupa şi pe un jucător, pe George Puşcaş, care l-a dezamăgit cu atitudinea avută după golurile din partida cu Bosnia, chiar dacă selecţionata pregătită de Edi Iordănescu a retrogradat în divizie.

Gheorghe Mihali a declarat, în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1, că George Puşcaş nu mai trebuia convocat după jocul cu Norvegia din urmă cu câţiva ani, pe vremea în care selecţioner era Cosmin Contra, când a bătut şi a ratat o lovitură de pedeapsă la care nu fusese desemnat să execute.

Fostul fundaş l-a atacat pe atacant şi pentru evoluţiile pe care le are la echipele de club, pentru faptul că le schimbă des şi nu marchează prea mult.

Mă deranjează atitudinea pe care au avut-o jucătorii. Băi, copile, Puşcaş, te bucuri că ai dat două goluri cu echipa a doua a Bosniei. Trebuie să fii puţin mai cenzurat, ai luat locul 4 într-o grupă accesibilă. Puşcaş, după ce a făcut atunci, cu Norvegia, când era Contra, când a bătut de la 11 metri deşi nu era desemnat, nu trebuia să mai apară la echipa naţională.

Noi vrem să arătăm ceva, dar trebuie să fie peste tot reguli. Puşcaş, acum s-a dus să se bucure de parcă a câştigat Campionatul European. Mie îmi place un jucător care stă la o echipă câţiva ani, să demonstreze ceva acolo, dar el a dat numai cinci goluri, nouă goluri.

Degeaba au plecat Contra şi Rădoi, acum ce să facem, să-l schimbăm şi pe Edi? Să-l lăsăm, a început, vedem ce poate până la sfârşit. Schimbăm antrenorii după cinci meciuri, şase meciuri?”, a declarat Gheorghe Mihali în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Vasile Miriuţă l-a criticat şi el pe George Puşcaş. ”Păi ce te cheamă pe tine, bă, băiatule?”

Actualul director tehnic a lui Minaur Baia Mare a fost foarte deranjat de atitudinea lui Puşcaş din cele două meciuri ale României. Vasile Miriuţă nu a înţeles gestul lui Puşcaş de la primul gol marcat cu Bosnia.  

Pe mine ce m-a deranjat cel mai mult la meciul cu Bosnia, unde i-am bătut şi a jucat bine echipa naţională, dar când l-am văzut pe Puşcaş, el a dat primul gol şi le-a arătat suporterilor <<uitaţi-vă, bă, cum mă cheamă pe mine!>>. Păi ce te cheamă pe tine, bă, băiatule?

Atunci când trebuia să dăm gol cu Finlanda nu ai putut, noi am retrogradat, iar tu te bucuri pentru tine, asta mă deranjează cel mai tare pe mine la unii jucători, care vin la echipa naţională, se gândesc numai la ei”, a spus Miriuţă despre Puşcaş, în emisiunea Fotbal Show.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri