Ultima oră
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele

VIDEO EXCLUSIV ǀ Gică Popescu îl ”demolează” pe Edi Iordănescu: ”Scuze, Edi, dar nu ştii ce e performanţa!"

Echipa nationala Publicat pe 8 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20881831/1/screenshot-73.png

Gică Popescu l-a atacat fără menajamente pe selecţionerul Edward Iordănescu, despre care a afirmat că primul gest de normalitate pe care trebuia să îl facă, după retrogradarea României în al treilea eşalon valoric din Liga Naţiunilor, era să îşi dea demisia.

Legendarul fundaş a explicat că nu se miră de ce Iordănescu junior se bucură după victoria cu Bosnia, dacă el percepe calificările sale în play-off-ul Ligii 1, din perioada în care antrena la nivelul echipelor de club, drept performanţe. Popescu i-a răspuns ferm că nu ştie nici măcar ce înseamnă performanţa, dacă are astfel de percepţii.  

”Edi, însă, a făcut o mare greşeală. Cred că imediat după meciul cu Bosnia, ducând echipa naţională în Liga a 3-a valorică, trebuia să îşi depună demisia. Era primul gest de normalitate pe care trebuia să îl facă. După care, putea să se aşeze bine merci cu Federaţia la masă şi să îi zică <<Ok, ţi-ai dat demisia. Noi credem în continuare în tine, hai să trecem mai departe, dar un prim gest de normalitate ar fi fost să îşi depună demisia >>.

L-am văzut pe Edi vorbind de performanţele echipelor de club intrând în play-off. Păi, dacă el asta crede că e performanţă, atunci nu mă mir să aibă un discurs triumfător, după ce batem Bosnia. Păi, aia e performanţă? Performanţă e ce am făcut noi: cupe, europene, mondiale, aia e performanţă! Intri în play-off, aia nu e nici măcar normalitate. Normalitate e când câştigi titlul prin România, aia e normalitate. Dar să spui că intrarea în play-off e performanţă, înseamnă că scuze, Edi, dar nu ştii ce e performanţa!”, a declarat Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Prima Sport.

Săgeţile ”Baciului” către Burleanu

Nici Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă nu au scăpat de criticile severe, dar argumentate ale fostului mare fundaş central român, chiar dacă numele lor nu au fost menţionate explicit. Popescu a spus despre conducerea FRF că are doar o agenda proprie, fără să fie preocupată cu adevărat de viitorul fotbalului românesc.

”Baciul” a menţionat ironic că toată lumea ştie că şefii FRF nu se pricep la fotbal, însă lipsa de asumare arată şi că sunt laşi.

”Fotbalul nostru a ajuns într-un moment atât de dezastruos încât e nevoie de o perioadă egală cu perioada în care a ajuns la dezastru pentru a încerca să îl scoţi din această prăpastie. Eu am spus dintodeauna că actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal are o singură agendă: proprie!

Am văzut şi discursurile după dezastrul din Liga Naţiunilor. Totul normal. Nu am văzut o asumare. Nu văd o preocupare vizavi de viitorul fotbalului românesc. Că nu se pricep, asta ştie toată lumea, dar să nu îţi asumi este un pic de laşitate.

Eu cred că fotbalul românesc va avea întotdeauna resurse. Istoria ne obligă să sperăm, istoria ne obligă să credem că putem ieşi din situaţia asta.”, a mai adăugat ”Baciul”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri