Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO EXCLUSIV | Interviu de suflet cu Horia Tecău. ”În acest an voi încerca să petrec timp cu familia şi prietenii”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20526713/1/tecau.png

Anul 2021 a marcat anunţul retragerii lui Horica Tecău din activitatea de jucător profesionit de tenis. Fostul câştigător de mare şlem a dat de înţeles că va mai disputa un meci oficial în Cupa Davis, anul viitor, contra Spaniei, iar ultima partidă va fi la Cluj-Napoca, în cadrul unui demonstrativ unde este aşteptată şi Simona Halep.

Sportivul de 36 de ani, fost număr 2 ATP la dublu a dezvăluit că înseamnă pentru el spiritul sărbătorilor de iarnă şi cât de greu era să se bucure de odihnă în această perioadă, din cauza tenisului, care este înţesat de competiţii aproape non-stop pe parcursul unui an.

”Mă simt bine, a fost un sezon plin, dar un sezon bun. Am încheiat sezonul competiţional la Turneul Campionilor şi asta e un lucru foarte bun.

(n.r. ce face de sărbători) Suntem obişnuiţi să fim plecaţi cam 30-35 de săptămâni pe an, de multe ori am petrecut sărbătorile în cantonament sau pe la turnee. În ultimii ani şi chiar în acest an voi încerca să petrec timp cu familia şi prietenii, pentru că aceste întâlniri mi-au lipsit foarte mult în atâtea luni cât am fost plecat în turnee.

(n.r. ce cadouri îşi dorea de Crăciun) În copilărie cel mai mult îmi plăcea de Crăciun să fiu acasă şi să mă ocup de împodobirea bradului. Legat de cadouri, nu cred că îmi doream ceva specific. Faptul că eram în familie era un cadou în sine, pentru că după aia urmau turneele şi trebuia să plec acasă. La 6 ani am început, racheta era foarte grea, m-a mobilizat să învăţ mai repede, mi-a plăcut colectivul şi antrenorul, fratele meu a început cu mine, mergeam împreună, era un colectiv frumos. Pe la 12-13 ani am luat decizia de a mă apuca frumos”,
a spus Tecău, pentru Look Sport.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele