Ultima oră
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1, în direct la Prima Sport 1! Mailat deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1, în direct la Prima Sport 1! Mailat deschide scorul
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt

VIDEO EXCLUSIV | Ionuţ Rada a răspuns fără să ezite când a fost întrebat cine e pentru el advărata Steaua. ”Am spus-o tot timpul”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21125412/1/rada.png

Derby-ul României, clasicul Dinamo – Steaua nu are nevoie de nicio prezentare, aşa cum jucătorii celor două echipe nu au nevoie de nicio motivare suplimentară atunci când se înfruntă.

  • Confruntarea se vede pe Prima Sport 1, de la ora 20:30

Întrebat în cadrul emisiunii Fotbal Show, Ionuţ Rada a fost întrebat pe cine vede adevărata Steaua. El a declarat fără să ezite, că în viziunea lui, continuatoarea echipei ce a câştigat Liga Campionilor este FCSB.

”Pentru mine FCSB este continuatoarea Stelei. Am spus-o tot timpul, pentru mine personal, am văzut toate deciziile. Eu am jucat la Steaua (n.r. FCSB), acuma o să fiu criticat din nou”, a explicat Rada, pentru Prima Sport.

Florin Talpan jubilează după motivarea ÎCCJ în speţa palmaresului Stelei: ”Merit să fiu avansat la gradul de general!”

 

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua Bucureşti”, a oferit o primă reacţie după motivarea deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de a trimite la rejudecare hotărârea Curţii de Apel în procesul pentru palmares contra celor de la FCSB.

Talpan a afirmat că merită să fie avansat la gradul de general al Armatei României şi că i se cuvine, de asemenea, să conducă CSA Steaua.

Totodată, reprezentantul legal al ”militarilor” susţine că motivarea ÎCCJ demonstrează că formaţia divizionară secundă deţine palmaresul Stelei Bucureşti din 1947 până în 1998 şi a trimis săgeţi către avocaţii FCSB, avocatul Asociaţiei ”Salvaţi Steaua”, Virgil Boglea, şi către anumiţi jurnalişti, pe care i-a catalogat ca fiind de rea-credinţă.

”Din punctul meu de vedere, cererea FCSB privind palmaresul pe această perioadă trebuie şi cred că va fi respinsă de instanţa în rejudecare (dacă se respectă bineînţeles codul de procedură) ca şi inadmisibilă.

ÎCCJ confirmă decizia Curţii de Apel, care a stabilit limpede că palmaresul realizat de o echipă de fotbal aparţine clubului sportiv la care evoluează respectiva echipă în momentul obţinerii victoriei, ţinând cont şi de componenţa echipei la acel moment din timp. Ceea ce înseamnă că transferul unui lot de fotbalişti de la un club sportiv (Clubul Steaua) către o altă entitate sportivă (A.F.C. Steaua) nu atrage şi transferul palmaresului realizat de sportivii din perioada în care au evoluat pentru clubul Steaua”, a scris Florin Talpan, pe contul său de Facebook.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele