Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO EXCLUSIV | Jucătorul de la CFR despre care Vasile Miriuţă a avut doar cuvinte de laudă: ”Îl iubesc. E un fotbalist de mare caracter!”

CFR Cluj Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21056792/1/captura-ecran-683.png

Campioana CFR a câştigat derbiul oraşului Cluj-Napoca cu Universitatea, după ce s-a impus, luni, pe arena Dr. Constantin Rădulescu, cu scorul de 4-0 (3-0), în ultimul meci al etapei a XXX-a, ultima a sezonului regulat din Superliga.

Golurile au fost marcate de Janga (25-penalti), Krasniqi (32), Manea (42-penalti) şi Birligea (90+4). În minutul 81, CFR Cluj a mai primit un penalti, dar Krasniqi nu a reuşit să transforme.

După meci, Vasile Miriuţă a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mario Camor. Fundaşul portughez care a fost naturalizat de România a ajuns la 36 de ani, dar fostul antrenor din Liga 1 speră ca fotbalistul de bandă să mai evolueze cel puţin două-trei sezoane la acest nivel. 

”Îl iubesc. E un fotbalist de mare caracter!”

”Sunt jucători campioni. Camora, fratele meu mai mic. Acum îl văd că vine. Îl iubesc. Un jucător de mare caracter, de mare valoare. Atâţia ani să joci la nivelul ăsta. Sper să mai evolueze vreo 2-3 ani”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport. 

În clasament, după cele 30 de etape din sezonul regulat, lider este Farul, cu 64 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 63 de puncte, şi de FCSB, cu 57 de puncte. Universitatea Craiova este pe 4, cu 54 de puncte, iar Rapid pe 5, cu 52 de puncte. Pe locul 6 se află U.Craiova 1948, cu 40 de puncte, iar pe 7 este Sepsi, cu 39 de puncte.

Universitatea Cluj este pe locul 10, cu 34 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele