Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

VIDEO EXCLUSIV | Jucătorul FCSB-ului, criticat pentru jocul slab din ultima vreme. ”Nu l-am văzut făcând meciuri bune”

U Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

”U” Cluj a pierdut în faţa rivalei CFR Cluj fără drept de apel, scor 4-0, în ultima rundă a campionatului regulat. ”Şepcile roşii” vor juca în play-out şi pornesc de pe locul 10, în timp ce ”feroviarii” se luptă pentru al şaselea titlu consecutiv în Superliga.

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a făcut o partidă extrem de slabă luni seară, iar printre jucătorii care nu s-au văzut pe teren se numără şi Ianis Stoica. Fotbalistul de 20 de ani, venit sub formă de împrumut de la FCSB în iarnă, a fost titular în partida cu CFR, dar a avut o evoluţie ştearsă, astfel că a fost schimbat în minutul 83. Vasile Miriuţă a comentat la Fotbal Show, emisiune difuzată pe Prima Sport 1, forma slabă pe care o traversează atacantul venit de la gruparea ”roş-albastră”. 

”Nu l-am văzut făcând meciuri bune (n.r. la ”U” Cluj). Nu l-am văzut să iasă în evidenţă, poate are nevoie de adaptare, a schimbat echipa, dar trebuie să îşi revină cât mai repede şi să marcheze, pentru că de aia a fost adus”, a spus Vasile Miriuţă, în exclusivitate la Fotbal Show.

  • Ianis Stoica este cotat la 900.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com.
  • Atacantul are 6 meciuri în tricoul lui ”U” Cluj, dar nu a marcat şi nu a oferit nicio pasă de gol până în acest moment.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele