adplus-dvertising
Ultima oră
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus
Andrei Coubiş i-a dat ignore lui Emil Săndoi. ”Mi-e greu să comentez alegerea lui” Andrei Coubiş i-a dat ignore lui Emil Săndoi. ”Mi-e greu să comentez alegerea lui”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Laszlo Dioszegi îi răspunde lui Mihai Stoica şi îi apără pe suporterii lui Sepsi: ”Absolut nimic adevărat!”

Sepsi OSK Publicat pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21000211/1/agfzad0ymtrkn2ywzte1y2e3nmqyyzq4yzi4m2y3otrhymjjnw-thumb.jpg

Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, le-a luat apărarea fanilor covăsneni, acuzaţi de Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, că au instigat şi că au avut, la rândul lor, un comportament rasist faţă de suporterii grupării FC ”U” Craiova.

Finanţatorul lui Sepsi a catalogat afirmaţiile lui Stoica ca fiind complet neadevărate. Dioszegi a explicat că observatorul meciului a văzut tot ce s-a întâmplat şi are convingerea că cele susţinute de oficialul ”roş-albaştrilor” nu vor fi trecute în raportul oficial.

(n.r. - au instigat fanii lui Sepsi?) ”Fanii noştri nu au instigat. E un observator care a notat ce s-a întâmplat. Dacă era aşa ceva, cred că s-ar fi scris în raport. Eu sunt 100% sigur că nimic nu a fost din partea noastră.

Am auzit că MM Stoica a spus că un martor ocular a spus că nu ştiu ce s-a strigat. Absolut nimic adevărat! Toţi cei care au fost la meci... observatorul a văzut tot, nu va fi trecut în foaie aşa ceva.”, a declarat în exclusivitate pentru Prima Sport Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi.

Acuzaţiile lui Mihai Stoica

Anterior, managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a spus că un martor de pe stadionul din Sfântu Gheorghe i-a transmis că şi fanii covăsneni i-au discriminat pe olteni într-o manieră xenofobică, numindu-i ţigani.

”Văd că sensibilitatea unora creşte de la zi la zi. Sunt foarte sensibili oamenii dacă se scandează ceva împotriva lor, dar când ei scandează împotriva altora, nu e problemă. 

Mie mi s-a reproşat în trecut, la un meci cu CFR, când lumea zicea că sunt unguri, cu Paszkany patron. Am mers cu steagul României pe Arena Naţională, l-am pus lângă poartă. Mi s-a spus că am provocat...

Dar nu ar fi mai grav când 8.000 de spectatori scandează ceva înfiorător împotriva fiicei mele? Că e punctat la o persoană care nu are nicio vină. De data asta, de câte ori voi auzi ceva la meciuile noastre, merg direct la observator să cheme arbitrul. Atenţionare, apoi să câştigăm meciul! 

Nu e numai la noi aşa, şi în Grecia, Turcia. Nu există nici marele fair-play britanic. Nu ştiu cum sunt aşa sensibili oamenii. Nu e posibil aşa ceva! 

Martori oculari îmi spun că s-au scandat lucruri din ambele părţi. Mie mi-a zis un martor, eu nu am văzut, că din partea cealaltă s-a strigat «Ţiganii, ţiganii». Părerea mea este că din minutul 26 ar trebui rejucată partida!”, a declarat Stoica, la Orange Sport. 

Meciul de la Sfântu Gheorghe, din etapa a 23-a a Superligii, a fost oprit prima oară în minutul 25, când arbitrul Andrei Chivulete a trimis cele două echipe la vestiare, din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste din tribune.”

După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren, însă Chivulete a decis suspendarea definitivă a meciului după doar câteva zeci de secunde, din cauza scandărilor suporterilor. Cazul urmează să fie analizat de Comisia de Disciplină a FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele