Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

VIDEO EXCLUSIV ǀ Marius Măldărăşanu, soluţie pentru echipele din play-off? Răspunsul specialistului Prima Sport

Superliga Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21088202/1/rapid-bucuresti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-4-03-2023.jpg

Marius Măldărăşanu (47 de ani) a demonstrat la Hermannstadt că este un antrenor de viitor pentru fotbalul românesc şi că poate fi, la un moment dat, o soluţie pentru echipele din play-off-ul Superligii României.

Un singur lucru îi lipseşte lui Măldărăşanu

Lucian Goian, analist al televiziunii Prima Sport, a oferit un pronostic pentru viitorul lui Măldărăşanu. Fostul fundaş central consideră că tehnicianul sibienilor va putea ajunge la o grupare de play-off dacă va continua să aibă rezultate bune timp de un an de zile de acum încolo.

”Pentru a avea pretenţia să antrezi o echipă de play-off, cred că din punctul meu de vedere ar trebui puţin mai mult. Eu nu îl cunosc personal, dar am auzit lucruri frumoase despre el. Este un antrenor bun, foarte dedicat, şi îmi place asta.

A avut rezultate bune, într-adevăr, a obţinut o promovare. A crescut nişte jucători sub comanda lui. Şi ăsta e un aspect important! Eu cred că este un antrenor bun, care într-un an de zile, dacă va continua să aibă rezultate bune, va ajunge la o echipă de play-off.”, a declarat Lucian Goian în exclusivitate pentru Prima Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele