Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO EXCLUSIV: Mircea Lucescu a analizat partida cu Barcelona în studioul Look Sport. ”Am fi meritat un meci nul”

Special Publicat de Daian Cutu pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19577010/1/lucescu-dinamo-kiev.jpg

Mircea Lucescu a vorbit în studioul Europa League de la Look Sport+ despre partida pe care Dinamo Kiev a pierdut-o eroic, pe terenul celor de la FC Barcelona, scor 2-1.

Formaţia din Ucraina nu s-a putut baza pe 13 jucători, 9 infectaţi cu Covid, 2 accidentaţi şi un accidentat. În ciuda acestui fapt, Mircea Lucescu a pregătit foarte bine partida, iar echipa sa şi-a creat o grămadă de ocazii, fiind aproape de o obţine o remiză, lucru pe care şi-l dorea foarte mult tehnicianul român.

”Meciul era foarte bun dacă-l câştigam. Am pregătit foarte bine jocul, ştiam la ce să ne aşteptăm din partea lor. O echipă care câştigă meciul, dacă-i dai spaţii. O echipă care intră în spaţiile libere, cu jucători rapizi. Am avut teamă la început, am stat acolo şapte ore neştiind dacă jucăm sau nu. Au cerut un nou test COVID-19, după ce-l făcusem pe cel oficial de la UEFA, duminică. A fost un dubiu dacă jucăm sau nu, asta a contribuit la începutul nostru timid. Erau şase jucători care debutau în Liga Campionilor, Nou Camp impresionează chiar şi gol.

Asta a făcut să nu avem un început bun, a venit şi golul, aţi văzut şi atacul pe care l-a făcut apărătorul meu. Nu ai voie să ataci aşa. Apoi ne-am revenit, am ieşit bine din presingul lor, iar spaţiile pe care le-am găsit în spatele liniei lor de presing ne-au favorizat.

Am fi meritat un meci nul. Spre deosebire de Budapesta, ultima pasă a fost foarte bună, dar nu am reuşit să finalizăm. Am mai făcut un pas înainte, dar mai e mult de lucru”, a declarat antrenorul de la Dinamo Kiev, la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele