Ultima oră
Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia
Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre” Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre”
OFICIAL | Olivier Giroud a semnat! OFICIAL | Olivier Giroud a semnat!
Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară” Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”
Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare" Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare"
Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român

VIDEO EXCLUSIV ǀ Poate rezista o colaborare între Mititelu şi Şumudică? Răspunsul lui Moldovan: ”Au temperamente asemănătoare!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 27 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21296416/2/fc-arges-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-21-08-2021-3.jpg

Viorel Moldovan priveşte cu scepticism declaraţiile lui Adrian Mititelu, conform cărora patronul celor de la FC ”U” Craiova ar urma să facă un pas în spate cu privire la deciziile luate în privinţa formaţiei oltene.

Analistul emisiunii Fotbal Show consideră că Mititelu a vorbit sub impulsul dezamăgirii create după eşecul pe teren propriu cu Rapid, 3-5.

Mititelu, lăudat de Moldovan

De asemenea, fostul mare atacant al naţionalei României vede posibilă o colaborare între Adrian Mititelu şi antrenorul Marius Şumudică.

”Eu nu cred acest lucru (n.r.- că Adrian Mititelu renunţă la putere, la FC ”U” Craiova). A făcut anumite declaraţii după meciul de ieri (n.r.- vineri) cu Rapidul. E şi el dezamăgit pentru ce s-a întâmplat cu echipa lui, dar să nu uite că are şi el partea lui de vină. Să schimbi 8 antrenori, culegi ce ai semănat! Poate e momentul să facă un pas în spate.

Dacă va veni Şumudică, pot să facă echipă, de ce nu? Şumudică este un antrenor care a reuşit să scoată maximum cu echipele lui şi în ţară, şi în afară. Sunt temperamente asemănătoare, la fel şi Florin Prunea.

Jos pălăria pentru efortul colosal faţă de echipa lui. S-a bătut mereu cu morile de vânt pentru această echipă contra curentului. Poate din prea multă dragoste faci şi erori. Poate a venit momentul acesta să facă un pas în spate.

Mie, personal, îmi place Adrian Mititelu pentru că se luptă pentru echipa lui. După aceea că vrea să fie antrenor, e altceva (n.r.- amuzant). Dar trebuie să ai un antrenor căruia să îi dai mână liberă!”, a declarat Viorel Moldovan în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri