Ultima oră
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 1-2, în direct la Prima Sport 1! Miculescu readuce oaspeţii în avantaj VIDEO | Sepsi - FCSB 1-2, în direct la Prima Sport 1! Miculescu readuce oaspeţii în avantaj
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi

VIDEO EXCLUSIV | Radu Banciu a identificat antrenorul care ”l-ar cuminţi” pe Gigi Becali: ”Tu l-ai văzut cum arată? Crezi ca e Strizu? Îi dă foc la palat şi pleacă!”

FCSB Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21055631/1/befunky-collage-10.jpg

Radu Banciu a vorbit la Prima Sport despre situaţia FCSB-ului. Jurnalistul susţine că la echipa din Ghencea nu va putea să fie adus niciodată un antrenor cu personalitate. Este bine cunoscută situaţia de la echipa latifundiarului din Pipera. 

Patronul FCSB preferă să intervină peste antrenor, dictează schimbări şi chiar negociază cu antrenorul formaţia care ar trebui jucată în meciuri. Cel mai probabil, niciun tehnician nu a scăpat de intervenţiile lui Becali. 

MM Stoica a recunoscut public că omul de afaceri i-a dictat o schimbare chiar lui Laurenţiu Reghecampf într-o partidă importantă din Europa League. 

Comisia de Disciplină, din cadrul FRF, i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de antrenor principal, deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze. În urma acestor schimbări, echipa lui Becali pare decisă să caute un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. 

Radu Banciu consideră că un antrenor cu personalitate precum argentinianul Jorge Sampaoli nu ar sta la negocieri cu Becali. Fostul tehnician de la Olympique Marseille nu ar accepta niciodată să primească indicaţii de la omul de afaceri din Pipera. 

”Tu l-ai văzut cum arată? Crezi ca e Strizu? Îi dă foc la palat şi pleacă!”

”Vă imaginaţi că dacă ar veni un antrenor ca ăsta, nu l-ar face praf şi pulbere pe Gigi Becali? La propriu. Aveţi impresia că Sampaoli e Strizu?

Îţi dă un cap un gură de la aeroport. De pe Otopeni, bă. Ce, credeţi că e exagerare? Şi e doar un exemplu. Ce credeai, că dacă a fost la OM nu ştie să se bată? Cum arată Sampaoli şi cum arată Gigi? Îî dădea foc la palat, bă”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele