adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

VIDEO EXCLUSIV | Radu Banciu a identificat antrenorul care ”l-ar cuminţi” pe Gigi Becali: ”Tu l-ai văzut cum arată? Crezi ca e Strizu? Îi dă foc la palat şi pleacă!”

FCSB Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21055631/1/befunky-collage-10.jpg

Radu Banciu a vorbit la Prima Sport despre situaţia FCSB-ului. Jurnalistul susţine că la echipa din Ghencea nu va putea să fie adus niciodată un antrenor cu personalitate. Este bine cunoscută situaţia de la echipa latifundiarului din Pipera. 

Patronul FCSB preferă să intervină peste antrenor, dictează schimbări şi chiar negociază cu antrenorul formaţia care ar trebui jucată în meciuri. Cel mai probabil, niciun tehnician nu a scăpat de intervenţiile lui Becali. 

MM Stoica a recunoscut public că omul de afaceri i-a dictat o schimbare chiar lui Laurenţiu Reghecampf într-o partidă importantă din Europa League. 

Comisia de Disciplină, din cadrul FRF, i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de antrenor principal, deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze. În urma acestor schimbări, echipa lui Becali pare decisă să caute un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. 

Radu Banciu consideră că un antrenor cu personalitate precum argentinianul Jorge Sampaoli nu ar sta la negocieri cu Becali. Fostul tehnician de la Olympique Marseille nu ar accepta niciodată să primească indicaţii de la omul de afaceri din Pipera. 

”Tu l-ai văzut cum arată? Crezi ca e Strizu? Îi dă foc la palat şi pleacă!”

”Vă imaginaţi că dacă ar veni un antrenor ca ăsta, nu l-ar face praf şi pulbere pe Gigi Becali? La propriu. Aveţi impresia că Sampaoli e Strizu?

Îţi dă un cap un gură de la aeroport. De pe Otopeni, bă. Ce, credeţi că e exagerare? Şi e doar un exemplu. Ce credeai, că dacă a fost la OM nu ştie să se bată? Cum arată Sampaoli şi cum arată Gigi? Îî dădea foc la palat, bă”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele