Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO EXCLUSIV ǀ Reacţia lui Victor Angelescu după Mioveni – Rapid: ”Am avut 2 penalty-uri neacordate!”. Schimb de replici cu Cristian Balaj

Rapid Publicat pe 17 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21022474/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022.jpg

Victor Angelescu, acţionar la Rapid Bucureşti, a afirmat că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri în meciul cu CS Mioveni (0-0), însă a subliniat că nu îi bănuieşte pe centrali de rea-voinţă, ci de greşeli umane.

Omul de afaceri consideră că ”alb-vişiniii” trebuiau să primească alte două penalty-uri cu formaţia argeşeană, iar lovitura de pedeapsă transformată iniţial de Marko Dukandzic şi ratată ulterior nu avea acoperire regulamentară pentru a fi repetată.

Schimb de replici între Victor Angelescu şi Cristian Balaj

”Eu zic că sunt foarte clare. Eu cred că am avut 3 penalty-uri (n.r. – două neacordate). Nu înţeleg de ce au repetat penalty-ul. Sincer, nu cred că este rea-voinţă, se mai întâmplă să mai greşească arbitri. Să îl întrebaţi pe domnul Balaj, că spunea că Rapidul e cea mai avatajată echipă de arbitri.

În prima repriză am jucat destul de slab, cel puţin pe partea ofensivă. În schimb în a doua repriză, am avut vreo 3 ocazii şi am avut şi penalty-uri neacordate.”, a declarat Victor Angelescu, acţionar la Rapid, pentru Prima Sport.

Reacţia lui Cristian Balaj nu s-a lăsat mult aşteptată. Fostul ”cavaler al fluierului”, oficial al ”feroviarilor” în prezent, a intervenit în direct pentru a-şi exprima punctul de vedere.

”Eu m-am referit, în mod special, la ceea am păţit în Giuleşti. Din punctul meu de vedere, mi-am exprimat o opinie după 16 ani de Liga 1, 14 ani de arbitru FIFA, 340 de meciuri în Liga 1, 140 în meciurile internaţionale legat de ce s-a întâmplat în Giuleşti!”, a răspuns Cristian Balaj, preşedintele campioanei CFR Cluj, într-o intervenţie tot în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Ulterior, Angelescu a explicat că a fost deranjat de comentariile oficialului clujenilor referitoare la meciul dintre Rapid şi Universitatea Cluj, în condiţiile în care CFR Cluj nu a fost implicată în partidă. Balaj l-a asigurat că respectă formaţia giuleşteană, conducerea acesteia şi suporterii, şi doar şi-a exprimat o opinie în calitate de fost arbitru.

Sursa foto: Sport Pictures  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele