adplus-dvertising
Ultima oră
Dumitru Dragomir ”dă de pământ” cu elevii lui Edward Iordănescu: ”Haos total! Nu mai avem fotbalişti!” Dumitru Dragomir ”dă de pământ” cu elevii lui Edward Iordănescu: ”Haos total! Nu mai avem fotbalişti!”
Brigadă de arbitri din Ţările de Jos la meciul naţionalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024 Brigadă de arbitri din Ţările de Jos la meciul naţionalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024
VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!”
Suma incredibilă pe care Bayern trebuie să o plătească după demiterea lui Julian Nagelsmann Suma incredibilă pe care Bayern trebuie să o plătească după demiterea lui Julian Nagelsmann
VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de România şi de Edward Iordănescu: ”Nu mă aşteptam la un joc mare!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de România şi de Edward Iordănescu: ”Nu mă aşteptam la un joc mare!”
Elena Rybakina s-a calificat în optimile Miami Open. Sportiva din Kazahstan a ajuns la 10 victorii consecutive Elena Rybakina s-a calificat în optimile Miami Open. Sportiva din Kazahstan a ajuns la 10 victorii consecutive

VIDEO EXCLUSIV ǀ Reacţia lui Victor Angelescu după Mioveni – Rapid: ”Am avut 2 penalty-uri neacordate!”. Schimb de replici cu Cristian Balaj

Rapid Publicat pe 17 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21022474/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022.jpg

Victor Angelescu, acţionar la Rapid Bucureşti, a afirmat că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri în meciul cu CS Mioveni (0-0), însă a subliniat că nu îi bănuieşte pe centrali de rea-voinţă, ci de greşeli umane.

Omul de afaceri consideră că ”alb-vişiniii” trebuiau să primească alte două penalty-uri cu formaţia argeşeană, iar lovitura de pedeapsă transformată iniţial de Marko Dukandzic şi ratată ulterior nu avea acoperire regulamentară pentru a fi repetată.

Schimb de replici între Victor Angelescu şi Cristian Balaj

”Eu zic că sunt foarte clare. Eu cred că am avut 3 penalty-uri (n.r. – două neacordate). Nu înţeleg de ce au repetat penalty-ul. Sincer, nu cred că este rea-voinţă, se mai întâmplă să mai greşească arbitri. Să îl întrebaţi pe domnul Balaj, că spunea că Rapidul e cea mai avatajată echipă de arbitri.

În prima repriză am jucat destul de slab, cel puţin pe partea ofensivă. În schimb în a doua repriză, am avut vreo 3 ocazii şi am avut şi penalty-uri neacordate.”, a declarat Victor Angelescu, acţionar la Rapid, pentru Prima Sport.

Reacţia lui Cristian Balaj nu s-a lăsat mult aşteptată. Fostul ”cavaler al fluierului”, oficial al ”feroviarilor” în prezent, a intervenit în direct pentru a-şi exprima punctul de vedere.

”Eu m-am referit, în mod special, la ceea am păţit în Giuleşti. Din punctul meu de vedere, mi-am exprimat o opinie după 16 ani de Liga 1, 14 ani de arbitru FIFA, 340 de meciuri în Liga 1, 140 în meciurile internaţionale legat de ce s-a întâmplat în Giuleşti!”, a răspuns Cristian Balaj, preşedintele campioanei CFR Cluj, într-o intervenţie tot în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Ulterior, Angelescu a explicat că a fost deranjat de comentariile oficialului clujenilor referitoare la meciul dintre Rapid şi Universitatea Cluj, în condiţiile în care CFR Cluj nu a fost implicată în partidă. Balaj l-a asigurat că respectă formaţia giuleşteană, conducerea acesteia şi suporterii, şi doar şi-a exprimat o opinie în calitate de fost arbitru.

Sursa foto: Sport Pictures  

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele