Ultima oră
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO EXCLUSIV ǀ Un fost fundaş de la FCSB îi pune la zid pe cei de la CSA Steaua: ”Nu fac nimic. Parcă nu îşi doresc să promoveze!”

Liga II Publicat pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21061954/1/steaua-bucuresti-minaur-baia-mare-liga-2-casa-pariurilor-5-03-2023.jpg

Echipa bucureşteană CSA Steaua a învins joi, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Unirea Dej, în prima etapă a play-off-ului din Liga 2.

În primul meci din play-off-ul de promovare a Ligii 2, CSA Steaua s-a impus cu scorul de 3-0 în faţa echipei Unirea Dej. Gazdele au deschis scorul în minutul 41, printr-un autogol al lui Buta.

Imediat după pauză, Chunchukov a majorat scorul la 2-0 cu o lovitură de cap, iar rezultatul final a fost stabilit de Trică, în minutul 73.

CSA Steaua nu are drept de promovare în acest sezon. Echipa ”militarilor” este pe primul loc în play-off, dar acest lucru este nul, deoarece nu va putea ajunge în Superligă. George Galamaz a vorbit la Prima Sport despre echipa din Liga 2. 

El susţine că cei din conducerea Stelei nu fac nimic pentru ca echipa să promoveze şi nu înţelege scopul proiectului din Ghencea. 

”Nu fac nimic. Parcă nu îţi doresc să promoveze!”

”Şi conducerea de la CSA... parcă nu a făcut nimic. Parcă nu îşi doresc să facă ceva ca să promoveze. Eu sunt curios de antrenor, de jucători.

Ce câştigă până la urmă. Ok, pentru bani. Au nişte prime, dar şi acei bani. Se plătesc nişte sume ca să realizezi ceva. Dacă termini pe primul loc şi nu poţi să promovezi... E un merit că ai terminat pe 1, dar e o bucurie internă şi atât”, a spus George Galamaz, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele